Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom régi telefonszámo...

Hogyan tudom régi telefonszámomat újra igényelni? Két éve lejárt domino feltöltőkártyás sim kártyám, mert nem lett rá pénz költve, ezt szeretném újra használni. Lehetséges valahogy?

Figyelt kérdés

okt. 25. 01:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha az történt, hogy például valami üzletben van még, megvásárlásra váró, "aktiválandó szánként", akkor is esetleg még tudsz intézkedni.
nov. 10. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Tescoban ki vannak rakva a SIM kártyák, át lehet nézni, hogy melyik szám tetszik.

Hátha megtalálod.

nov. 10. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:

"Tescoban ki vannak rakva a SIM kártyák, át lehet nézni, hogy melyik szám tetszik."

Én is gondoltam: ezt javaslom neki, csak ezzel az a probléma hogy az ország összes Tesco üzletét nem tudja bejárni se az ország összes Auchan üzletét, stb.

Viszont ha üzletben van így kirakva, valamilyen úton a szolgáltató (hátha) tudhat segíteni.

nov. 10. 20:25
 14/14 Havasi Csongor válasza:

Nekem már volt hasonló problémám korábban, és csak akkor tudják megoldani ezt a dolgot, ha még nem osztották ki másnak.

Érdemes minél előbb felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot, nehogy késő legyen.

nov. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!