Hogyan tudom régi telefonszámomat újra igényelni? Két éve lejárt domino feltöltőkártyás sim kártyám, mert nem lett rá pénz költve, ezt szeretném újra használni. Lehetséges valahogy?
Figyelt kérdés
okt. 25. 01:37
11/14 anonim válasza:
Ha az történt, hogy például valami üzletben van még, megvásárlásra váró, "aktiválandó szánként", akkor is esetleg még tudsz intézkedni.
12/14 anonim válasza:
Tescoban ki vannak rakva a SIM kártyák, át lehet nézni, hogy melyik szám tetszik.
Hátha megtalálod.
13/14 anonim válasza:
"Tescoban ki vannak rakva a SIM kártyák, át lehet nézni, hogy melyik szám tetszik."
Én is gondoltam: ezt javaslom neki, csak ezzel az a probléma hogy az ország összes Tesco üzletét nem tudja bejárni se az ország összes Auchan üzletét, stb.
Viszont ha üzletben van így kirakva, valamilyen úton a szolgáltató (hátha) tudhat segíteni.
14/14 Havasi Csongor válasza:
Nekem már volt hasonló problémám korábban, és csak akkor tudják megoldani ezt a dolgot, ha még nem osztották ki másnak.
Érdemes minél előbb felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot, nehogy késő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!