Hogyan lehet beállítani azt, hogy a telefon ne (igazából a laptop se) mentse a fotókat a "Google fotók" közé, kizárólag azon az adott eszközön legyen?
Nem töltöttem le semmit.
Amúgy mi az a kliens?
Egyszerűen mikor elkezdtem használni a telefont, ahhoz, hogy hasznàljam, meg kellett adnom a gmail címemet, anélkül nem engedett tovább.
És onnét, hogy megadtam, a Google kb önállóan csinál olyakat, amikre nincs szükségem
Amit az 1-es válaszoló ír, szinkronizálás... Ha kikapcsolom, akkor nem "nyúlja" a Google a fotóimat?!?? És amit eddig nyúlt, azt is visszacsinãlja?
Merthogy a szinkronizálás nem volt elejétől bekapcsolva. Egyszer be lett, mert már nem tudom mihez, de feltétel volt bekapcsolni. Próbáltam valamikor kikapcsolni,de akkor még feltett egy olyan kérdést, amiből a sejtődött, hogy esetleg kitöröl dolgokat, és elvesztem. Nem mertem ezért kikapcsolni. Nem igazán látom át.
Viszont továbbra is kérdezem, mi ez a kliens dolog? Applikációkat töltöttem már le, nem sokat, de töltöttem le. Viszont a szinkronizáláskor csak valami beállítás volt, nem letöltögetés!!! Vagy mégis?
Szóval mi ez a kliens????
"Google kb önállóan csinál olyakat"
Semmit sem csinál önállóan.
A kliens az maga a szoftver, ami fut a gépeden...
Kérdező, kapcsold ki a biztonsági mentést a Google Fotók alkalmazásban, és utána menj fel számítógépen, böngészőben a Google Fotók oldalára, és töröld ki a fekszinkronizált képeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!