Lehetséges a Lenovo IdeaTab A3300-H tabletekre custom ROM-ot tenni?
Figyelt kérdés
Ez a tabletem alsó hangon kilenc éves, már egy jó ideje a szekrényben pihent. Viszont most előszedtem, mert szeretnék elkezdeni rajzolgatni rajta, de nyilván az Android rendszer már elavult rajta, így se play áruházat, semmit nem visz el normálisan.
Próbáltam videók alapján kideríteni, hogyan tudnám megoldani, hogy mondjuk egy LineageOS- tudjak tenni rá, de nem sikerült.
Ha lehetséges bármilyen normális rendszert rárakni, hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni lépésenként, hogyan csináljam.
A válaszokat előre is köszi!
okt. 24. 17:04
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Nagyon gyenge a hardver, én csak korabeli appokkal próbálkoznék.
3/6 A kérdező kommentje:
Leginkább csak valami ibis paint-hez hasonló appot szeretnék rajta használni, hogy tudjak digitális rajzokat csinálni. Esetleg valamilyen képszerkesztő alkalmazásokat még. Játszani nem szeretnék rajta, szóval nagy elvárásaim nincsenek. Csak hát ezeknek a letöltésével is gondban vagyok, ezért szerettem volna új ROM-ot rárakni.
okt. 24. 20:42
4/6 anonim válasza:
10 ėves tablett. max android 8 van rajta .vagy android 7 ez egy nagyon gyenge tab
6/6 anonim válasza:
Akkor Meg már semmit nem lehet vele már kezdeni .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!