Mit lehet tenni ebben az esetben?
Bocsi, amiért ilyen hosszú lett, de teljesen tanácstalan vagyok.
2 éve van egy Nokia e66-os telefonom, minden szép és jó volt, egészen tavalyig, ugyanis bringával elestem és betört a képernyője. Elvittem szervizbe, ahol kicserélték a képernyőjét. 1 hónapja lemerült és nem kacsolt utána be, vagyis bekapcsolt de semmit nem csinált. Elvittem szervizbe, ahol kicserélték a főpanelt. (idén decemberig garanciás) Mikor vissza hoztam és össze akartam kötni a géppel, akkor semmi.se a gép, se a telefon nem kommunikált egymással. Vissza vittem, dühösen, hogy nem tudok rajta dolgozni (modem nem működött). 7 napig bent volt, mikor csörrent a telefon, hogy mehetek érte, elmentem, haza hoztam és ismét semmi. Próbálta a testvérem is, aki számítás technikus, de neki se ment. a PC Suite-t leszedtem és újra feltettem, de csak a szokásos semmi. Vissza vittem a szervizbe, vér vörös fejjel és kivertem a balhét, hogy nem működik, szerencsétlen eladótól utána elnézést kértem , de tényleg elegem van abból, hogy 3-4 hete nem tudok dolgozni. A lap-topomhoz használom modemként. De így...
Tudnátok valami tanácsot adni, hogy most hogyan tovább?
Aki átvette a telefont az azt mondta, hogy Szombathelyre viszik kivizsgálni a gyárba, de az hülye(!), mert a Nokia gyár tudtommal Komáromban van. Teljesen csalódtam bennük, az öcsém telefonját is ott csinálták meg és utánna jobb volt mit előtte. Idáig csak Nokiám volt, de ez után...
Bocsi hogy hosszú lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!