Honnan tudom, ha van nyomkövető/poloska az autómban?
Figyelt kérdés
Pár hete furcsa dolog történik, amikor beülök az autómba.
Az okosórám szinte mindig induláskor (autó) értesítést küld, hogy az IPhone-om ott maradt valahol, jelzi is az ikonnal, hogy nincs ott a telefon, amikor az ott van mellettem. Utána “helyreáll”.
Bezavarhat-e esetleg egy plusz elektronikai valami (nyomkövető, lehallgató-készülék stb..)?
Nem gondolnám, de már nem tudok mire gondolni. Eddig nem volt ilyen probléma, pár hete kezdődött (amióta oka van valakinek, hogy kövessen…)
Nincs az autorádiodhoz csatlakoztatva a telefonod? Mert elképzelhető,hogy valami elrontott szoftverfrissítés miatt mikor a kocsid fejegysegéhez csatlakozik a telefonod,közben az óráddal meg megszakad a kapcsolat egy rövid időre.
okt. 19. 19:29
2/11 Koplárovics Béci válasza:
Nyugi, a mai modern nyomkövetőket nem veszed észre.
okt. 19. 19:33
3/11 anonim válasza:
1.-nél a pont. Az óra és/vagy telefon lesz a ludas, főleg, ha kapcsolódnak a kocsi rendszeréhez.
okt. 19. 19:35
4/11 anonim válasza:
Nem gonoszságból írom, de Te tudod: ki vagy, mi vagy? Ha vannak ferde ügyeid akkor el lehet gondolkodni amit írtál. Ha egy sima átlag ember, akkor kizárt hogy le akarnak nyomozni.
okt. 19. 19:47
5/11 anonim válasza:
4. Nem feltétlen. Egy nyomkövető pár tízezer, vagy ott az AirTag 1X -ért. Ezt egy féltékeny férj, ex-pasi, bizalmatlan főnök, szülő is használhatja, és használják is sokan.
okt. 19. 19:52
6/11 anonim válasza:
Előzőnek: Basszus.Igazad van, de hál. istennek ilyenekre nem gondoltam. De teljesen igaz.
okt. 19. 19:57
7/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire valid az is, de temun is pl fillérekért lehet venni gps nyomkövetőt. Meg több oldalon is láttam már 1000ft alatt is.
Meg még 1 gondolat azok mellé amit írtál, esetleg lehet nézni, hogy van-e napi rutinod és mikor nem vagy otthon. Ez az infó is van akiknek hasznos lehet.
okt. 19. 20:06
8/11 anonim válasza:
6. Szakmai ártalom nálam. 5. vagyok.
okt. 19. 20:07
9/11 anonim válasza:
Próbáld ki másik autónál is. Keress pontosan olyan autót és nézd meg hogy annál is észlelhető-e a jelenség!
okt. 19. 20:21
10/11 anonim válasza:
Az IPhonoknak van olyan programja, ami megkeresi, ha nyomkoveto van a kozeledben. Nezz korul a beallitasokban es aktivald, ha igy aggodsz.
Amugy tenyleg lehet parezerert kapni mindenfele airtageket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!