Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Samsung galaxy s23 telefont kért a fiam karácsonyra, és már mivel kifutó, de piszkos jó telefon, elvétve van 1-1 néhol.

Egészen olcsón találtam is a coolmobilon, szerintetek megbízható oldal?

Meg hát kapható lesz még karácsony előtt egyáltalán?

Gondolkodtam rajta, hogy inkább most kéne megvenni, de nem akarom kibontani, mert ő szeretné. És karácsonykor.

Ha megvenném mostanság, és karikor kibontjuk, és valami nem oké, vissza tudnám még küldeni? Hivatalos garanciát ad a coolmobil, vagy csak vásárlási garanciát?

Ilyenkor mit tennétek?

okt. 16. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezekben a szurkeimportos mókákban az a buktató, hogy 1) nincs hivatalos gari - azaz ha hibásodik, nem a hivatalos márkaszervízbe battyogsz be, hanem az eladó intézi valamilyen módon, és 2) ha hirtelen megszűnik a cég, baxhatod a garit.

Szóval amíg nem kell gariztatni, jó, utána zsákbamacska.

Lekopogom, nekem még sosem kellett garanciálisan javítanom telefont, szóval szoktam ilyen helyekről rendelni, de megértem, ha valaki nem mer.

Neked kell mérlegelni, megéri-e a kockázatot.

okt. 16. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát a Coolmobil nem hinném, hogy garancia szempontjából a legjobb választás lenne.

Egyébként megnyugodhatsz: az S23 nem kifutó széria. A Samsung is az Applehoz hasonlóan a csúcsmobiljait tovább tartja gyártásban. Vélhetően akkor fog leállni az értékesítéssel, amikor az S25 kijön, az meg azért még odébb van. Még a Samsung hivatalos magyar webshopjában is van:

[link]

Sőt, az árukeresőn is kismillió bolt árulja, a hivatalos viszonteladók is, mint a Media Markt vagy az Euronics.

Szerintem ráérsz még a vásárlással, néha figyeld, hogy nem-e akciózzák, vagy nincs-e a Samsungnál valami kupon.

okt. 16. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

most megveszed

holnap odaadod a mobilt

karácsonykor pedig a dobozát teszed a fa alá egy szaloncukorral töltve.

okt. 17. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!