Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítene valaki ezt értelmezni...

Segítene valaki ezt értelmezni? Nem bonyolult, csak én nem értem :D

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon hálás lennék ha valaki segítene, tehát az Iphone4 117ezer? Ez a teljes ára vagy részletre van vagy hogy van ez?:D Előre is nagyonnagyon szépen köszönöm a választ!!:)

2010. nov. 4. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:

A 16GB Iphone 4 egy összegben, Ikon 200-as díjcsomaggal, 2 éves hűséggel 117.000Ft

Ha részletre veszed, akkor 29970Ft a kezdőrészlet és egy évig 8585Ft a törlesztő részlet. :)

2010. nov. 4. 14:24
 2/10 anonim ***** válasza:
és komolyan olyan akar iPhone-t aki az árlistát nem tudja értelmezni :D zsír :D
2010. nov. 4. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Én teljesen iPhone párti vagyok, de ez már vicc kategóriába tartozik. Aki nem tud egy táblázatot értelmezni, annak nem hiszem, hogy iPhone szintű telefon kell.
2010. nov. 4. 15:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Én bevallóm nem értek hozzá hogy vannak a részlet fizetések és hasonlók, sosem vásároltam részletre. Továbbá ismerősöm szerint lehetetlen hogy 117ezer lenne egy iphone és ő mondta hogy egész biztos nem egyösszeges kifizetésre vonatkozik.. és valóban elbizonytalanodtam. De nagyon szépen köszönöm az intelligens hozzászólásokat, az első válaszolónak pedig ment a pont!:)
2010. nov. 4. 16:42
 5/10 bp1985 ***** válasza:
Bemész, kifizeted a 117 ezret. Utána pedig 2 évig havi 4990 ft-ot. Add össze, és nézd meg, hogy ennyiből hány jobb telefon van a piacon.
2010. nov. 4. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy engem ugattok le hogy nem tudom értelmezni, mégsem olyan egyértelmű. Hisz az első és az utolsó válaszoló teljesen mást mond. De azért biztos én vagyok a hülye hogy nem tudom hogy is van ez.. -.- Köszi a választ, bár most megint több variációt írtok..
2010. nov. 4. 22:13
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ír mást a kettő.

Csak az első nem tette hozzá hogy a havidíj azért van hogy fizesd is ki. Ergo az is kiadás, azaz pénz. Össze lehet adni az értékét. Hozzáadni a kedvezményes díjhoz, ami így már nem is olyan kedvezményes.

2010. nov. 5. 00:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló azt írta, hogy egy összegben 117ezer, míg a másik válaszoló szerint ki kell fizetni a 117ezret, és az után még 2 évig fizetni kell a havi részleteket..
2010. nov. 5. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

A készülék maga 117.000Ft-ba kerül 2 éves hűségnyilatkozattal. A készüléknek nincs törlesztőrészlete.

A díjcsomag havidíja 4990Ft!Igen, ezt ki kell fizetni, de ezért kapod a 200Perc lebeszélhetőséget, 1GB adatforgalmat, 100db SMS-t T-Mobile hálózatán belül, és 35Ft-os percdíjjal tudsz Magyarországon belül minden számmal beszélni!Illetve a számlád akkor lesz csak több 4990Ft-nál, ha többet beszélsz, mint 200perc, vagy többet használod a telefont, mint a csomagba foglalt perc, sms, és adatforgalom.

Amennyiben a készüléket részletre szeretnéd megvenni, azt is lehet, akkor a vásárlásnál:29.970Ft-ot kell befizetned, majd egy évig a készülék törlesztő részlete 6.835Ft.

A 4990Ft-os havidíjat+ha többet beszélsz, mint 200perc azt ki kell fizetni.

Ezek előfizetéses konstrukciók.

2010. nov. 6. 10:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!:) Egy normális ember, aki nem csak beszól, miközben ő sem tudja értelmezni-.- Nevetségesek vagytok! -.- Neked pedig kedves válaszoló, köszönöm szépen!
2010. nov. 7. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!