Segítene valaki ezt értelmezni? Nem bonyolult, csak én nem értem :D
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene, tehát az Iphone4 117ezer? Ez a teljes ára vagy részletre van vagy hogy van ez?:D Előre is nagyonnagyon szépen köszönöm a választ!!:)
A 16GB Iphone 4 egy összegben, Ikon 200-as díjcsomaggal, 2 éves hűséggel 117.000Ft
Ha részletre veszed, akkor 29970Ft a kezdőrészlet és egy évig 8585Ft a törlesztő részlet. :)
Egyáltalán nem ír mást a kettő.
Csak az első nem tette hozzá hogy a havidíj azért van hogy fizesd is ki. Ergo az is kiadás, azaz pénz. Össze lehet adni az értékét. Hozzáadni a kedvezményes díjhoz, ami így már nem is olyan kedvezményes.
Az első vagyok!
A készülék maga 117.000Ft-ba kerül 2 éves hűségnyilatkozattal. A készüléknek nincs törlesztőrészlete.
A díjcsomag havidíja 4990Ft!Igen, ezt ki kell fizetni, de ezért kapod a 200Perc lebeszélhetőséget, 1GB adatforgalmat, 100db SMS-t T-Mobile hálózatán belül, és 35Ft-os percdíjjal tudsz Magyarországon belül minden számmal beszélni!Illetve a számlád akkor lesz csak több 4990Ft-nál, ha többet beszélsz, mint 200perc, vagy többet használod a telefont, mint a csomagba foglalt perc, sms, és adatforgalom.
Amennyiben a készüléket részletre szeretnéd megvenni, azt is lehet, akkor a vásárlásnál:29.970Ft-ot kell befizetned, majd egy évig a készülék törlesztő részlete 6.835Ft.
A 4990Ft-os havidíjat+ha többet beszélsz, mint 200perc azt ki kell fizetni.
Ezek előfizetéses konstrukciók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!