Melyik a jobb telefon, és miért? Sony Ericsson X8 vagy LG GM750
Én Sony-s vagyok inkább (L) ^^
Bár MOST éppen LG-m van..jobban szeretem az Sony Ericssonokat. Gondoltam kipróbálok 1 LG-t. Ugyanúgy érintős nekem is, de nem jó hidd el.. igaz, van hozzá tokom, de így is "önálló életet él" xD elnyomódik itt-ott és felhív valakit... elég egy mozdulat és a zsebedben megnyomod a billentyűzár gombját és hoppá, máris fel van oldva, hívhatod az Isten tudja milyen telefonszámokat... én most csúsztathatósat szeretnék. (a Sony Ericsson W715-öset)
Hogy miért jobb az LG: (mármint ez a kérdésed: " Melyik a jobb telefon, és miért? ..."
Az LG-nem 5MPx-es kamerája van, a Sonynak "csak" 3MPx :P
ez is fontos :D
bár nekem BŐVEN elég a 3 :)
Az LG aksija tovább bírja, mint a Sony-é, telefonálni is tovább lehet rajta....
De mondok neked valamit: szerintem úgysem fogsz egyfolytában 4 vagy 6 óráig telefonálni, úgyis akkor rakod fel töltőre, amikor úgy gondolod szükség van rá, és nálam nagyon fontos, hogy jól szóljon a ZENE ZENE ZENE o^^o és ehhez a Sony-k k*rva jól értenek :) mivel zenés telók.
Én pl útálom az LG-t emiatt... a fülese is nagyon sz*r :S
nagyon minimális hangerőn (30-ból már az 5-ös hangerőn) ki lehet hallani, hogy mit hallgatok.. ez pedig engem r*hadtul idegesít :D szóval...
memória nem lényeg, hogy eredetileg mennyi, mert mind2-őt lehet bővíteni, az pedig nem nagy összeg.
Lényegében nagyon hasonlít a 2 teló, de szerintem inkább a Sony-t válaszd ;-) nem igaz, amit sokan mondanak, h szar telefon, meg, h hamar tönkremegy. Én csupán azért cserélgetem a telefonjaimat, hogy meglegyen a változatosság... mostantól csak Sony-t fogok venni.
Nem akarlak rábeszélni, de szerintem jobb választás a Sony :-)
előző vagyok... még annyit akartam, hogy igen... attól függ neked mi a fontos. a zene vagy a kamera felbontása... vagy stb... :)
Válassz jól!
üdv.
15/L
Köszi a választ!
Sokat segítettél vele!
Sonny lesz végül..
A kamera most nemfontos annyira inkább a zene, wifi,programokkal való bővítés,Android op.rendszer
Örülök, h segíthettem :)
IGEN IGEN nekem is a zene mindenekelőtt :P :D
meg wifi facebookhoz ^^ meg jaja a jó kis programok :)
Örülök a választásodnak, a sonyk mindig is jók voltak :)
Vki szerint szar de az sztem aki ilyet mond, az elbújhat, xD mert (sztem) a sony az egyik legjobb teló :):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!