FERTŐTLENÍTENI az okostelefonok kijelzőjét lehet úgy, hogy a kijelzőnek ne legyen baja a szertől? Milyen szerrel? Nem csak letörölni, tisztogatni, hanem fertőtleníteni.
Figyelt kérdés
okt. 13. 12:11
1/6 Gugu Gabor válasza:
szerintem a legtöbb alkohol tartalmú fertötlenitővel ha áttörlöd attól nem lessz baja a kijelzőnek, nem kell áztatni stb elég áttörölni
kiprobáltam itthon mikrozid-dal nem lett baja tőle
3/6 anonim válasza:
A tisztító kendők alkoholosak. Az alkohol fertőtlenít
4/6 anonim válasza:
Alkoholos akármi, nyilván ahogy írták, nem eláztatni kell. Sőt én még azt is szoktam, ha nincs itthon alkoholos valami, hogy Sanytolt fújok egy papírra és áttörlöm. Amit talán hanyagolnék, azok a klór tartalmú szerek.
5/6 anonim válasza:
Én olyan helyen dolgozom, hogy a telefont fertőtlenítve vihetem be, az előző telefonom 4 évig, a mostani 3 éves, és semmi bajuk sem volt a napi akár többszöri alkohol pacsmagolástól. A tok színét viszont kiszívja. Meg a hátlap festésére sincs jó hatással. De engem nem zavar.
6/6 anonim válasza:
Én a domestos "popsitörlővel" szoktam letörölni. Aztán azonnal egy mikroszálassal letötlöm hogy ne száradjon rá a kendő nedvessége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!