Sonemeery kérdése:
Milyen telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy-t szeretnék vásárolni, de nem tudom milyen lenne számomra a legjobb. Az igényem annyi lenne vele kapcsolatban, hogy szép képeket csináljon, és ne legyen az a nagy tepszi alakú. Árban olyan 40.000 Ft-ig gondoltam.okt. 12. 22:17
11/13 anonim válasza:
Bírom amikor keret nincs, de igények azok igen. Én meg egy budai villát akarok max. 20 milláért
12/13 anonim válasza:
Sportautót szeretnék vásárolni. Az igényem annyi lenne vele kapcsolatban hogy legyen minimum 500 lóerős, legyen 500NM nyomatéka, és legyen az egész karbonból. Amúgy a keret kb. 2.000.000 forint lenne 🙂
13/13 anonim válasza:
Én is most vettem egy használt galaxy A52s. 42 ezer volt. Szerintem megérte mert elég gyors ahhoz képest hogy több éves teló. A32 5g cseréltem le vele és nem bánom. 6.5 colos a kijelző mérete de ennél kisebbet nem igazán fogsz találni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!