Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen Androidos telefont...

Milyen Androidos telefont vegyek 170-180 ezerért?

Figyelt kérdés
Optimális, ha kifutó széria és ezért már alacsonyabb az ára. Xiaomi negatív tapasztalat miatt nem. Google támogatás kell, nem akarok segédprogramokkal játszani. Mate 20 Pro-ról váltok.

okt. 11. 19:14
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
17%

Nem vagyok vak, csak éppen diplomám van ebből. Másrészt nézd meg azt a forrást, amit küldtél. Fogyasztásban elég rosszul teljesít, te magad küldted be.

Google attól még frekit csökkentet nem lett hatékonyabb.

okt. 15. 14:41
 42/46 anonim ***** válasza:
59%

#41 Diplomád, hogy nem tudsz értelmezni számokat? 😂 3 éves 1. generációs soc-ről beszélünk, nem picivel teljesít jobban a Tensor.

"Fogyasztásban elég rosszul teljesít"

Húhú, 2-3 ponttal kevesebbet kapott arra a Tensor, ami egy 3 éves 1. generációs soc 😂 Ha tudnál értelmezni egyszerű számokat, benchmarkokat akkor nem tartanánk itt. Az Tensor egy jóval erősebb processzor még mindig. Az a 3 kemény pont nem jelenti azt, hogy rosszul teljesít.

Diplomád van ebből 😂 Ja, én meg nigéria hercege vagyok.

okt. 15. 16:55
 43/46 A kérdező kommentje:

(Nem értem miért kell a másikat sértegetni.)

Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!

okt. 15. 20:11
 44/46 anonim ***** válasza:
79%
Pixel 8a-t! Én Pixel 7a-t használok már 1 éve és meg vagyok vele elégedve. Nem kéne mégegyszer Samsung középkategóriája. Bárki aki szÍdja a Pixeleket még soha nem fogott a kezében, még csak nem is látott egyet. Az eleinte voltak problémák, de a legtöbb már rég ki van javítva, ráadásul nem egy középkategóriás hardvert, hanem felsőkategóriásat kapsz.
okt. 15. 20:42
 45/46 anonim ***** válasza:
44%
Végül sikerült választani?
nov. 3. 07:02
 46/46 A kérdező kommentje:

S23 lett végül.

Rejoy. Nincs összehasonlítási alapom, de azt hiszem nem volt rossz választás.

nov. 4. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!