Miért írja ki ezt a telefonom? Az USB-eszköz használatához oldja fel a telefont.
Pár hete időnként kiírja ezt a telefonom a zárolási képernyőn, miközben semmilyen USB eszköz nem csatlakozik hozzá:
"Az USB-eszköz használatához oldja fel a telefont."
Miért írja ki újabban?
Többször volt azóta újraindítva, és nem szűnt meg.
Samsung Galaxy A54 5G
Android 14
One UI-verzió 6.1
Igazad lehet, mert azt is észrevettem az utóbbi időben, hogy vezetékes AndroidAuto használatnál, mozgatásra ritkán előfordul hogy megszakad egy pillanatra a kapcsolat.
Nedvességet nem szokott írni.
Töltés közben nem vettem észre problémát.
USB-Jack átalakítóval is hibamentesen működik.
Most megtakarítottam a csatlakozót puha szőrű ecsettel, hátha volt ott valami kosz ami okozhatta. Pár napon belül kiderül, hogy változott e valami.
Semmi baja a telefonnak, azért írja ki mert frissítetted a szoftvert a szeptember 1. frissítés hozta magával.
Ez egy biztonsági funkció, ha 60 percig nem oldod fel a telefont, zárolja az USB csatlakozót és illetéktelenek nem tudnak rajta kommunikálni csak ha feloldod a telefont ujjlenyomat, jelszó, arc.
Ez olyan mint az ujjlenyomat funkció hogy 72 óránként muszáj vagy jelszóval feloldani a felefont…
Ki is kapcsolhatod viszont így nincs védve a telefonod, de így nem írja ki a szöveget ami valljuk be zavaró: Beállítások/Biztonság és adatvédelem/További biztonsági beállítások/USB-kapcsolatok blokkolása zárolt állapotban
Nekem inkább az a kérdésem hogy ha aktív a funkció a zárolt képernyőn hogy lehet beállítani hogy ne írja ki a szöveget, vagyis legyen bekapcsolva de ne írj ki az említett szöveget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!