Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy törölhetők a helyadatok?

Hogy törölhetők a helyadatok?

Figyelt kérdés

Néhány helyre helyadatokkal, néhányra meg helyadat nélkül küldeném a képet. Hogy töröljem ki a helyadatokat (android 14en)? régen még lehetett, ma már nem?

[link]

okt. 9. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Kit érdekel amúgy is? A legtöbb helyre ha feltöltöd úgy is eltűnik, mert tömörítik
okt. 9. 02:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Pl.

[link]

[link]

[link]

PC-n pl. az ingyenes Faststone image viewer is el tudja távolítani az exifet (meg még számtalan exif editor)

okt. 9. 03:11
 3/7 A kérdező kommentje:

1 pont ez az hogy a legtöbb helyen nem tűnik el.

2 ha jól értem azt akarod mondani hogy már csak külső programmal lehet ezt megoldani, a gyári képnézőből kivették ezt a funkciót???

okt. 9. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Dunsztom nincs, mit tud a gyári képnéződ. Feldobod az appot és kipróbálod.
okt. 9. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:

"Feldobod ... és kipróbálod"

Értsem úgy hogy még te sem próbáltad/használtad? :(

okt. 9. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Rákerestem, láthatóan van megoldás, minek próbálgassam helyetted, nem az én bánatom...
okt. 9. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:

#3 "pont ez az hogy a legtöbb helyen nem tűnik el."

de, előbb írtam le miért. Amúgy se érdekel senkit

okt. 10. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!