Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire szeretitek a jelenleg...

Mennyire szeretitek a jelenleg használt telefonotokat?

Figyelt kérdés
Miért igen és miért nem?
okt. 6. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem, mert nem ember, csak egy eszköz.
okt. 6. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Én nagyon szeretem! Hú társam az életben (kb a fél életem benne van)

2018 óta megvan, sajnos 3 hónapja kiesett a zsebemből és berepedt a képernyő, de ettől függetlenül szerencsére használható.

Egyébként egy Galaxy S7 Edge.

Ha elveszíteném, vagy ellopnák szerintem legalább annyira meggyászolnám, mint ha egy házi kedvencemet veszíteném el!

okt. 6. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Van baj egyeseknél...
okt. 6. 20:10
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Tavaly januári beszerzés, iPhone 14 128GB úgymond alaptípus.

Nagyon meg vagyok vele elégedve, de egy dolgot utálok. A lightning töltőaljzat vagy a koszolódásra vagy kontakthibára nagyon hajlamos lehet, mert sokszor csak többedik "dugásra" kezd tölteni. A készülék műfajon belüli pozicionáltságához képest ez kicsit olyan, mintha egy Porschéban lötyögne a váltókar.

okt. 6. 20:11
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Szeretem Motorola g84 szeretem nagyon jó Telefon.
okt. 7. 06:13
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

"A lightning töltőaljzat vagy a koszolódásra vagy kontakthibára nagyon hajlamos lehet, mert sokszor csak többedik "dugásra" kezd tölteni."

Egy fogpiszkálóval, vagy valami más vékony, lehetőleg nem fém dologgal nyúlj be a lyukba és alaposan mozgasd benne körbe. Meglepő mennyiségű zsebkosz tud onnan kijönni, annak ellenére hogy szemmel nem látszik benne. Érdemes évente 1x megcsinálni ezt, akkor is ha nincs probléma. Jó hogy eszembe juttattad, most én is megteszem. :D

okt. 7. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
75%

6-os köszi! :)

/4

okt. 7. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
Szeretem nagyon. Mindenre megfelel amire nekem kell.
okt. 7. 14:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy régebbi felső- és egy 3 éves középkategóriás Samsung-om van. Mindkettőt szeretem, jó telefonok.
okt. 7. 19:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan: S10+ és egy A52s.
okt. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!