Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekom - nem lehetne valahogy...

Telekom - nem lehetne valahogy teljesen auto. számlabefizetést beállítani? A bankkártyám rögzítve van a rendszerben. Igazából így is csak 5 kattintás, de akkor már miért nem lehet azt automatizálni?

Figyelt kérdés

Nem, nem szeretném fejben tartani, mikor kell újra fizetni, laptopot elővenni, felmenni a netre, belépni az oldalra... azért a max. 5 kattintásért - ami igazából csak egy - amit egészen biztos vagyok, hogy tudnának automatizálni.

Vagy ennyire a késedelmi költségre utaznak? Akkor meg nem értem, hogy 1 éve, amikor 20+ napot csúsztam a határidő utolsó napjához képest, akkor egy fillér büntetést se csaptak hozzá az alapdíjhoz, csak mehettem le az üzletükbe és várhattam az ügyintézőre, hogy Ő is ellenőrizze, hogy hááát igen, valamiért most nem volt büntetőköltség.

okt. 5. 19:05
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Azért, mert biztonsági okból nincs rá lehetőség. Viszont te be tudod állítani a netbankon rendszeres utalásban.
okt. 5. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:

"Azért, mert biztonsági okból nincs rá lehetőség."

Aha-aha....

Nem. Ezt sajnos nem veszem be.

Egy OpenAI valahogy le tud vonni havi 25 dollárt egy abszurdisztánban kiadott óccó Erstés kártyáról is, anélkül, hogy Nekem ezt számon kelljen tartanom. Meg felteszem, egy Netflix-nél sem nekem kellene minden hónapban intézni az utalást. (igaz, utóbbira nem vagyok előfizetve)

Meg pl. biztonsági okokból arra mégiscsak van lehetőség, hogy le tudjon venni 6000 forintot a kártyámról hitelesíttetés nélkül - míg más oldalaknál/szolgáltatóknál már 1000 forintnál is elő kell venni a gyökér George-ás mobilappot és várakozni rá, hogy ugyan tudjam már engedélyezni a levételt... de hogy ehhez ne kelljen kattintgatni meg minden hónapban jelentkezni, na az már valahogy nem megy.

Hát oké, értem, kell a késedelmi költség...

okt. 5. 23:24
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Neked mi bajod van? Le tud vonni akármi, de sajnos az nem legális és nem engedélyezett a te megbízásod nélkül, Netflix, Youtube, stb. is csak megbízással teszi meg ezt.Nem azt írtam, hogy erre nem lenne mód, hanem azt, hogy ennek biztonsági oka van. De amúgy biztosan van csoportos beszedési megoldás is a problémádra,vagy ha vennéd a fáradtságot, menj be vagy hívd fel telefonon őket.
okt. 5. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit keresem, az a csoportod beszédés. A bankodnál tudós engedélyezik, hogy a Telekom minden hónapban levonja a számláról a havi díjakat.
okt. 6. 00:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A banki felületeden kezdeményezd a csoportos beszedési megbízást. Ahogy a 4-es is írta, igazából ezt kerested.
okt. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!