Megjelent két zöld csík a telefonomon? Valószínű meg fog halni nemsokára?
Figyelt kérdés
Először csak egy, pár héttel később még egy függőleges zöld csík jelent meg rajta. 3 éves közép kategóriás telefon.
Mit gondoltok? Sejthető, hogy minimum a kijelző megadja magát hamarosan, vagy használhatom meg huzamosabb ideig így is?
okt. 3. 06:39
1/8 anonim válasza:
Megfordítom a kérdést. Mitől ne használhatnád?
2/8 Gabi bácsi válasza:
Nem. A zöld csík a veszettség jele. Égesd el, mert megveszel.
3/8 A kérdező kommentje:
Hahaha
okt. 3. 07:45
4/8 anonim válasza:
Használhatod ha nem zavar, amíg teljesen ki nem nyiffan. Talán még javítható is, ha csak a szalagkábel döglődik és nem a panel. Ha a panel rossz, akkor viszont sajnos kijelzőcsere kell, ami jó eséllyel drágább, mint amennyit a készülék ér, így jobban jársz ha veszel egy újat.
5/8 A kérdező kommentje:
Attól tartok főleg, hogy amíg nyugodtan használom tovább, addig egyszercsak meghal, és komplikált lesz a rajta lévő anyagok lementése számítógépre. Ha veszek még most egy másik telefont, akkor ez a kockázat nem áll fenn, mert rá tudom másolni (vagy gépre), amíg meg egyszerűen meg tudom oldani.
okt. 3. 12:45
6/8 anonim válasza:
A fontos adatokról van másolat, ez evidens dolog. Tehát ha meghal a telefon, a másolat ottmarad. Csak csinálj róla még most mégegy másolatot, mert ha a telefon meghal az lesz az egyetlen példány, ami veszélyes.
7/8 anonim válasza:
Mi akadályoz meg abban, hogy ne legyen adatvesztésed? Névjegyek szinkronizálva a google fiókban, fotók szinkronizálva a gugli fotókba, stb.
8/8 anonim válasza:
"Attól tartok főleg, hogy amíg nyugodtan használom tovább, addig egyszercsak meghal, és komplikált lesz a rajta lévő anyagok lementése számítógépre. "
Főleg ha nem csinálsz mentést most, hanem csak várod hogy mi legyen.
Én havonta lementem a cuccaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!