Ha egy telefonon telefonkod van azzal mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Vaterán árulnak ilyen telokat olcsón.okt. 1. 11:25
11/18 anonim válasza:
ha egy ilyet megveszel könnyen elkövhetsz egy orgazdaságot
12/18 A kérdező kommentje:
ma 13:00
"Vaterán bankszámlával lehet csak regisztrálni, és gondolom senki nem hirdetne lopott telefont a saját nevén"
Teljesen jogos!
okt. 1. 13:41
13/18 A kérdező kommentje:
ma 13:18
10-es kommentelő jól érvel,ajánlom figyelmedbe!
okt. 1. 13:42
14/18 anonim válasza:
ez nem érvelés és a bíróságot sem fogja meghatni de csinálsz amit akarsz.
ez találgatás maximum
15/18 anonim válasza:
Én írtam, de teljesen mindegy, mert egy ilyet nagy valószínűséggel nem tudnál működésre bírni, éppen ezért akarják eladni.
16/18 A kérdező kommentje:
15-ös
Azért fogadni ne fogadjál rá,mindenkit érhet meglepetés.
okt. 1. 21:00
17/18 anonim válasza:
Nyilván azért árulják így mert vagy lopott, vagy hibás és szándékosan felejtették a jelszót hogy ne lehessen kipróbálni. Elég ritka amikor valaki nem tudja mit ad el...
18/18 anonim válasza:
Ha logikusan gondolkozunk, Google/iCloud zár esetén a jelszót akkor lehet elfelejteni, ha sokáig fiókban volt a telefon, és a gazdája a másik telefonján új fiókot csinált.
Viszont amikor iCloudos 13/14-et hirdetnek na az vagy talált vagy lopott. Olyan nincs hogy veszek egy telefont, elfelejtem a jelszót és eladom.
Ha van számla szépen becsattog a hirdető márkaszervizbe, és megcsinálják neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!