Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Azok akik iskolában telefonról...

Azok akik iskolában telefonról puskáznak még most is hogy "le kell adni" a telefonokat azokat le lehet lebuktatni?

Figyelt kérdés
Nem értem azóta sem hogy miért jó ez nekik, vagy h ők ettől boldogok lesznek hogy hú ügyes vagyok ötös lesz a dolgozatom? Én nem szeretnék senkivel sem szemét lenni meg én lenni a rossz de van egy határ amikor azt mondom h nem. Néhányan úgy voltak kitűőek és úgy lettek a tanárok kedvencei hogy végig puskáztak 2 gimis évet ugy h volt amikor lebuktak és itt tart a világ hogy az lesz a kedvenc aki mindig ötöst ír és a többi? Már semmit nem ér az igazi tudás és igazi személyiség? (Nem szeretnék ezzel megbántani senkit és elnézést kérek ha csúnyán lett fogalmazva)

szept. 30. 17:39
 1/9 anonim válasza:
69%

Sajnos mindig is lesznek kiskedvencek, akár jegyek nélkül is.

Próbáld meg elengedni, és arra törekedni hogy te mindent megtettel a sikered érdekében.

szept. 30. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Attól nem leszel senki kedvence, hogy lebuktatod ezeket az embereket. Sőt, a spicliket ki is közösítik. Remélem készen állsz erre. :)
szept. 30. 18:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem buktatom le őket semmiképpen, nem szeretnék senki kedvence lenni sem
szept. 30. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell vele foglalkoznod. Nekünk a tanárok mindig azt mondták, hogy a puskázással csak magunkat csapjuk be.
szept. 30. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Mond, hogy otthon maradt a mobilod, és akkor tudod használni...
szept. 30. 18:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Mostmár próbálok több mindent elengedni
szept. 30. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Olvasva az egymás után össze-vissza idehányt szavakat, nem is csodálkozom hogy belőled nem lett kitűnő.

Egyébként pedig túl naiv vagy. Nem fogod semmire vinni az életben ha nincs benned annyi vagányság sem hogy legalább megpróbálj puskázni. Az életben nagyon sokszor nem a tudás számít. Lehet hogy az osztálytársad úgy puskázta ki a pitagorasz tételt, te meg tudod fejből, de belőle lesz majd gyárigazgató, te meg dolgozol majd a gépsoron éhbérért. De legalább elmondhatod magadról hogy tudod a pitagorasz tételt puskázás nélkül...

okt. 1. 08:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem vagányság kérdése én is puskáztam több éve meg tudnék is de miért is?
okt. 1. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor most mi bajod van?!?!?!
okt. 1. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!