Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betört telefonkijelzőre...

Betört telefonkijelzőre milyen folyékony fóliát érdemes venni , ami befolyik a hézagok közé?

Figyelt kérdés
szept. 27. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Ezt te sem gondoltad komolyan, ugyi?
szept. 27. 19:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Ki, mit?
szept. 27. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Te, ezt a kérdést.
szept. 27. 20:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy a csak az első kettő troll! jelentettem is de a moderátorok se értették hogy mi ez ,de úgy látszik hogy te is a harmadik is troll vagy
szept. 27. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:

😂😂😂

Szerinted nem ment volna csődbe az összes kijelzőcserével foglalkozó cég, ha ilyen olcsón és egyszerűen javítható lenne egy törött kijelző?

szept. 27. 20:05
 6/13 A kérdező kommentje:

7.

most néztem egy videót kis haver, telefon javítással foglalkozó szakember beszélt hogy ha csak megrepedt a kijelző akkor javítható nem kell cserélni de gondolom hogy te nagyon nem értesz hozzá ezért nem is tudtál róla

szept. 27. 20:08
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
#8 Nos, hát akkor sok sikert kívánok a "szakember" által javasolt "javításhoz", kishaver. De aztán majd ne lepődj meg nagyon, ha rosszabb lesz tőle, mint volt.😉
szept. 27. 20:12
 8/13 A kérdező kommentje:

9.

Én meg egyelőtte d írtam hülye válaszra értelmes kérdést amit nem érdemeltél meg!

csak azt nem értem hogy minek írtál te is be ide trollkodni hogyha te se értesz hozzá kis haver

szept. 27. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
66%
Szélvédő javító folyadékot szoktak rátenni az ilyen kamu youtubos lifehackekben, az más kérdés hogy tönkrevágja a kijelzőt.
szept. 27. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:

ha ennyire okos vagy akkor javitsd meg ahogy youtubos videoba volt.

de ha meg nem ėrtesz hozzå vidd egy igazi szervízeshez ės szėpen kicserėli neked kijelzöt.

szept. 28. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!