Milyen Samsung telefont érdemes venni maximum 60ezer Forintért?
MicroSIM-es kellene, mert nem szeretne új SIM kártyát. Egy 60+ embernek. Jelenleg is Samsung okostelefonja van, csak egy 2015-ös kiadás.(J5)
Ragaszkodna a Samsung-hoz de nem kell semmi extrára gondolni.
Nekem A15 5G van, és meglepődve mondom, nem rossz teló.
Teljesen jó képernyő, jó üzemidő, elfogadhatóan gyors, kamera használható, ha tényleg egy J5 mobilhoz viszonyítom, bőven elég lesz.
No, akkor menjünk szép sorban:
"MicroSIM-es kellene, mert nem szeretne új SIM kártyát"
Hát pedig jól tenné, ha szeretne új SIM kártyát, mert már mindegyik telefon nano SIM-es évek óta. Ha szerencséd van, akkor a mostani kártyájából kitörhető a kisebb méret, ha nem, akkor beballagtok a szolgáltató egyik fiókjába és kicseréltetitek a kártyát ingyen. Természetesen a telefonszáma is marad ugyanaz.
"Jelenleg is Samsung okostelefonja van, csak egy 2015-ös kiadás.(J5)
Ragaszkodna a Samsung-hoz de nem kell semmi extrára gondolni."
Egy mai Samsung a világon semmiben sem hasonlít egy J5-höz, se operációs rendszert, se kezelést, se a telefon kialakítását tekintve. Szóval ha csak emiatt ragaszkodik hozzá, akkor ne tegye.
Mindenesetre a legolcsóbb Samsung amit meg szabad venni (és nagyjából ebben az árkategóriában van), az a már említett A15 5G. Van belőle 4G variáns is, azt nem szabad, mert gyengébb a hardvere és így is elég vékony jégen táncolsz.
Ma már a legtöbb telefonba nano sim kell, és/vagy e-sim. Elárulom, ha beviszed a szolgáltatóhoz a sim kártyát, ott ingyen méretre vágják sablonnal vagy kicserélik, nano sim lesz belőle, és az addigi szám is megmarad!
Szóval a kártyától eltekintve - nem gondoltam volna, de bizony mégis van 60 ezer Ft alatt is normálisnak tűnő Samsung telefon:
Snapdragon 680 / Adreno 610, 6 GB ram és 128 GB tárhely, 1080p kijelző és 90 Hz képfrissítés - na ezzel azért lehet mit kezdeni, ha minimálisan is, de stabil futtatással!
Pontosan ugyanazok, amiket eddig is írtunk.
Samsung Galaxy A15 5G. Ha kicsit olcsóbban akarod megúszni, akkor még lehet alternatíva a Samsung Galaxy A05s, de ez már olyan szintű fillérb..szás, amit én nem mernék bevállalni. Itt 10-15 ezer forint spórolásért kapsz egy lényegesen gyengébb telefont. Én az 50 fölötti anyámnak is inkább kicsengettem tavaly egy A54-et, idén A35 alá nem szívesen adnám, de ez már 90 ezer fölött van.
Szeretném arra felhívni a figyelmedet, hogy 2015 környékén egy J5 80 ezer forint körül nyitott, te meg most majdnem 10 évvel később ennél kevesebbért akarsz telefont venni. Álmaidban ne reméld azt, hogy egy 60 ezer forint körüli telefon ki fog szolgálni annyi ideig, mint a J5. Az A15 pár évig talán jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!