Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » EgészségAblak applikációnál...

EgészségAblak applikációnál az egyszerűsített belépés hogyan állítható be?

Figyelt kérdés

Nálam működik tökéletesen. Apukám telefonján nem tudjuk beállítani. A beállítások menüpontban nem húzható el a csúszka. Visszaugrik.

Ezt találtam "Ezt követően az egyszerűsített belépés beállításával elég mobiltelefonunk képernyőzárjának feloldását elvégezni (pl PIN-kód, jelszó megadása, ujjlenyomat leolvasás) az EgészségAblak használatához."

Ezt azt jelenti, hogy ha nincs képernyőzár beállítva, akkor nem működik az egyszerű belépés ebben az alkalmazásban?

Neki nincs képernyőzár, mert akkor nem működik rendesen a kocsiban a telefon, mert fel kéne oldani, pl. hívásindításkor, nem tudja az autó vezérelni a telefont.

szept. 26. 11:09
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az egyszerűsített belépés csak aktív ujjlenyomatos képernyő feloldásnál működik.
szept. 26. 11:31
 2/5 A kérdező kommentje:

1: Nekem nem. Működik kóddal, nem használom az ujjlenyomatos feloldást.

De akkor kell mindenképp képernyőzár, ha jól értem (ujjlenyomat vagy kód).

szept. 26. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs képernyőzár, akkor nem tudsz egyszerűsítve belépni, mert nincs, amit felhasználjon hozzá. Szóval előbb a telefonon kell képernyőzárat beállítani, és úgy fogod tudni engedélyezni az egyszerűbb belépést.
szept. 26. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:

3: Köszönöm! (az sajnos a kérdésben leírtak miatt nála nem lehetséges)

Én már régen csináltam magamnak, nem emlékeztem erre. Azt hittem, hogy bármilyen kódot választhatsz és azzal lépsz be.

szept. 26. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd.
szept. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!