Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikre figyeljek új telefon...

Mikre figyeljek új telefon vásárlásakor?

Figyelt kérdés

szept. 25. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Volt iPhone-om, mielőtt valaki szóha hozza, de visszaváltottam androidra, mert nem adott semmi pluszt.
szept. 26. 04:56
 12/13 anonim ***** válasza:
66%

Xiaomi rendszer szinten Van tele szemetelve.

Samsung telefonjait jók nem csak s széria,

Motorola mivel Stock Android Van rajta gyors , Motorola g sorozat Meg AZ Edge széria jók

Google pixel .

Ez frisités mánia Mint szempont 3 év teljesen okés .

szept. 26. 05:20
 13/13 anonim válasza:
26%
Szia! Nem tudom mire szeretnéd használni meg, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó szánni egy telefonra, de ezek az érdemes szempontok szerintem: legyen tárhely, kameraminőség, legyen könnyen kezelhető és gyors, és a telefon mérete. Ha lehet egy ajánlásom én az iphone 13-at ajánlanám. Mindenhogyan megfelel, és nem is megfizethetetlen. 200 ezer körül van, de lehet részletre is fizetni. Persze ez egy nagyobb összeg, mint az andoridnál viszont, ha egy jó telefont szeretnél ami nem döglik be pár hónapon belül, ki kell adni rá.
szept. 27. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!