Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a kamera a legfontosabb,...

Ha a kamera a legfontosabb, megbánom ha az S24-et veszem az S24 Ultra helyett?

Figyelt kérdés

A 25-ös szériát nem tudom kivárni, az ultrát pedig nehezebben tudnám finanszírozni.

(Huawei P30 Prot cserélném, megjelenése óta megvan, ha a kamera nem romlott volna el nem is kellene új telefon)

szept. 23. 02:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem. Azért manapság már normális fényviszonyok között szinte mindegyik telefon középkategóriától kezdve bőven jó képeket csinál. Csak akkor látod a különbséget, ha egymás mellé rakod a kettőt és elkezded szemkigúvadva nézni. Nem ideális fényviszonyoknál pedig semelyik telefon nem készít jó képet, maximum kevésbé rosszat, persze itt már látványosabb a különbség.

Az S24 a Samsung felső kategóriás telefonjai között van, egyedül az Ultra tud többet, de kötve hiszem, hogy egy vakteszten bárki hiba nélkül betippelgetné, hogy két ugyanarról készült kép közül melyiket lőtte az Ultra. A P30 Pronál mindkettő jobb képeket fog készíteni, nem is kicsit.

Arra viszont figyelj, hogy az S24 érezhetően kisebb, az Ultra pedig nagyobb mint a mostani telefonod. Ha nem baj, hogy kisebb lesz az új telefonod, akkor szerintem nyugodtan megveheted az S24-et.

szept. 23. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek tökéletes fenyviszonyok, elég gyatra képet készít az ultra is. Ha kicsit is bemozdul amit fényképezel elmosódik. Pl. lélegzik a kutya, elmosódik a szőre.

Elég sokan említik a mobilaréna topicban. Én is találkoztam vele, koncerten 6-8 kép kell, hogy legyen egy használható. Ha jó kamerát akarsz akkor Pixel, vagy Honor Magic 6 pro.

okt. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!