Mit takarnak a felújított telefonok?
Használtak, át lettek nézve és felújítva.
Nem vennék ilyet, mert minden hiba nem derül ki és semmi kedvem nincs cseréltetni.
Kiveszem az újat a dobozból és az új amortizálódik, ahogy én akarom.(és egészen más nálam egy 3 éves telefon, mint mástól mert én igencsak megvigyázom és szeretem az okostelefonokat)
Nekem a Samsung smart watch ilyen használt termék Volt média Markt vettük valakinek nem tetszett vissza küldte ,be lett vizsgálva ,vissza lett gyári állapottba állitva ,és garanciális
Nekem Meg tökéletesen megfelel müködik jól és tetszik.
Sok esetben csak alaposan bevizsgálják, nincs-e sérülés vagy beázás. Szükség esetén cserélik az elromlott vagy elhasználódott alkatrészeket, pl. akkumulátor.
Amire 2 év garancia van, az az újéval megegyezik, azt nyugodtan megveheted. Én vettem több felújított készüléket, ár és érték arányban jók. De garancia nélkül nem érdemes vásárolni, könnyen lehet, hogy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!