Van nekem egy samsung galaxy note 20as készülékem amit rootoltak hogy lehet vissza állítani?
Nem igazán találok hozzá semmit esetleg tudsz nekem egy linket küldeni?
Pontos készülék neve Samsung Galaxy Note 20 5G (SM-N981B/DS)
Így hogy mondod én se, de külön rákeresve van egy valaggal, xda-s találat is (vicces, hogy a saját keresője nem talál típuson belül címekben keresve unroot szóra semmit).
Leginkább általános, típusfüggetlen metódusnak tűnik, nyilván a konkrét fájlok típusspecifikusak, be kell vadászni őket megbízható helyről.
Egyébként mielőtt bármit is csinálnál vele, hadd kérdezzem meg, mi a pontos cél? Ha garanciaérvényesítés, akkor az lehetetlen, a knox miatt egyirányú utca rootolni egy Samsungot, így is úgy is világos lesz, hogy nem a gyári integritás van. Ha bankolni szeretnél mondhatni biztonságosan, akkor a Magisk irány sokkal jobb. Valószínűleg tudunk segíteni, még talán én is, mert annyira nagyon régi emlékeket azért nem kell felidézzek vagy felfrissítsek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!