Melyik szolgáltatónál a legolcsóbb az internet?
Egyrészt nem minden címen érhető el minden szolgáltató szolgáltatása, úgyhogy keress rá a címedre, hogy ott milyen szolgáltatók érhetőek el.
Másrészt pedig számokat kell összehasonlítani... ehhez is segítség kell?
Nekunk vodafone van, semmi gond nincs vele. nem limuzinnal vagy taxival megyunk a sarokra vizert, szoval nem elunk nagy labon. vannak jo lehetosegek, csomagok szerintem, kihasznaljuk oket. Valaki a telekomra eskuszik, valaki a yettelre. Lehet valamelyik kemenyebb gyorsabb, valamelyik gyengebb, nekunk eleg gyors igy is a vodafone. Masok szervert futtatnak telekomon vagy pont vodafoneon vagy yettelen.
At kell nezni oket, csomagok, esetleg felhivni oket felvilagositasert mert tudnak azert hamukamukazni az oldalokon a leirasban, de meg az ugyintezo is felre tud beszelni mert magabiztosan beszel arrol amirol o sem tud, majd jon a szerzodes es ott kell atnezni szepen a dolgokat, ha kell a munkaideje alatt vegig olvashatod, belekerdezhetsz. Ugyet intezel, az az o dolga hogy turelmetlen meg idegesito. En mindig atnezem nagyon alaposan mit irok ala, mert igaz 1x irtam roviden atolvasva a dolgok es ugy beb*sztam, hogy neztem miert fizetek ennyit? Na es atneztem otthon a dolgot es ugy derult ki. Azonnal modositottam, es azota olyan alaposan atnezem amennyire lehet, belekerdezek helyben, telefonon, emailban tokmindey, hogy mi ez, elkerem a nevet mint hivatkozas, hogy o mondta, hogy azert vallaljon felelosseget is amit mond. Szoval korulmenyes a dolog, de eleg sokszor korrekten leirjak mi a helyzet. nem kell felni ettol csak ha nagy osszegekrol van szo (relativ) akkor erdemes beleszurni a tut is a szemukbe, de azert erzestelenitve.
Ha komoly mobil szolgáltatásod van, akkor lehet, hogy jobban megéri ugyanannál a szolgáltatónál előfizetni az otthonira.
De ezt neked kell tudnod, hogy az adott helyen milyen lehetőségeid vannak.
Ne az ár döntsön, mert a szolgáltatás sebessége és minősége nem mindegy!
Attól függően, hogy mi elérhető nálad:
Digi > Telekom > Vodafone > bármi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!