Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone töltő zsinór?

IPhone töltő zsinór?

Figyelt kérdés

iPhone - hoz milyen töltő zsinort ajánlanátok, kivéve az ultra vacak gyárit? 😡

Tegnap vettem egyet mobilos boltban, 4000 ért. Azt mondták ez rendes minőség. Bedugtam, hol tölt hol nem. Vihetem vissza. :(

szept. 13. 12:24
1 2
 11/17 Rics37 ***** válasza:

Noname Kérdezőkém!

Sok tekintettben ellene vagyok az Apple világának, de a gyártási minöségbe és a megbizhatóságba biztos, hogy nem kötnék bele. Én úgy gondolom, hogyha tényleg egy zsír új gyári töltött vettél volna, akkor annak müködnie kellene. Bár új darab esetén szerintem egy noname kínainak müködnie kéne egy darabig.

Ugyanakkor azt továbbra sem tudjuk, hogy milyen típusú és hány éves készülékről van szó, vagy megnézted-e, hogy mennyire mocskos a telód csatlakozója.

szept. 13. 15:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves NEM RICSI.

Sehol nem írtam hogy gyári töltőt vettem. Ugyan 4000 ért hol veszel Te gyári töltőt? Legalább itt kapcsolj!

Azt viszont megírtam, hogy más telefonjába is ki lett próbàlva! Kèt másikba is. Ott is ugyanezt csinàlta!

Rád aztán tényleg duplán érvényes a mondás:

Aki kèptelen a szövegértésre, annak a köteketés a lételeme.

szept. 13. 16:06
 13/17 Rics37 ***** válasza:

Bocs, 680Ft-tal drágább

[link]

szept. 13. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Ettől még a tény ugyanaz, én nem gyárit vettem. Próbálj meg szövegértésben fejlödni. Minden le van irva fentebb. Mégsem értelmezed csak teljesen más dolgokról beszélsz.

További szép csipszropogtatást.

A normalis válaszolóknak mégegyszer köszönöm.

szept. 13. 16:46
 15/17 Hintalow ***** válasza:
A hol tölt hol nem, az jellemzően èrintkezèsi hiba, a töltőcsatlakozóba került szennyeződès okozhatja, azzal èrdemes kezdeni.
szept. 15. 08:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Már háromszor le lett írva hogy más telefonjával is ki lett próbálva. Két másikkal. Sőt azóta a bolt ban a srác is bedugta az ottani telefonba. Az már 3 ….

Kérdés?

szept. 16. 06:46
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

ma 06:46

Nincs további kérdés, sz@r a készüléked. És hiába okoskodsz bugyorékfalvával meg minden egyébbel, egy telefonos üzletben nem kapsz olyan xar töltőt amit egyszer sem bírsz használni.

szept. 16. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!