Hogyan tudom megnézni, hogy a duál SIM-es telefonom céges SIM kártyáján mennyi mobilnetem van?
2 SIM van a telefonomban, az egyik a magán számom, a másik SIM kártyát munkavégzés céljából kaptam. A kollégák szerint korlátlan mobilnet van rajta, de ezt nem erősítették meg még mások. A magánszámom mobilnet keretét a T-mobil alkalmazásban látom, hogy mennyi van es mikor fogy el, de a cégeset nem tudom hogy tudom megnézni.
Édesapámnak ugyanazt mondták (másik megye, másik munkahely), hogy korlátlan mobilnetje van a céges sim-mel, de végül kiderült hogy "csak" 8 GB.
Van valakinek tapasztalata, vagy ötlete?
Szerintem flottás számot nem fogsz tudni hozzáadni magánfiókhoz, így ezt nem láthatod. Van még egyenleglekérdező USSD kód, ahol lehet ilyet is nézni, de ez sem 100% hogy ott találni fogsz ilyet.
Érdemes az IT osztályt megkérdezni. Vagy használod rendesen a mobilnetet, és pár hét múlva kiderül mennyi az annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!