Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom megnézni, hogy a...

Hogyan tudom megnézni, hogy a duál SIM-es telefonom céges SIM kártyáján mennyi mobilnetem van?

Figyelt kérdés

2 SIM van a telefonomban, az egyik a magán számom, a másik SIM kártyát munkavégzés céljából kaptam. A kollégák szerint korlátlan mobilnet van rajta, de ezt nem erősítették meg még mások. A magánszámom mobilnet keretét a T-mobil alkalmazásban látom, hogy mennyi van es mikor fogy el, de a cégeset nem tudom hogy tudom megnézni.

Édesapámnak ugyanazt mondták (másik megye, másik munkahely), hogy korlátlan mobilnetje van a céges sim-mel, de végül kiderült hogy "csak" 8 GB.

Van valakinek tapasztalata, vagy ötlete?

szept. 12. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
A vállalatnál kérdezd meg az illetékest. Szerinted mi itt tudjuk, hogy a te "céges" díjcsomagod mit tartalmaz?
szept. 12. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem nem tudjátok. Csak gondoltam hátha valaki tudja, hogy van e olyan funkció a telefonban, ami ezt meg tudja mutatni, mint ahogy a magánszámhoz tartozó T-mobil app.
szept. 13. 05:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem flottás számot nem fogsz tudni hozzáadni magánfiókhoz, így ezt nem láthatod. Van még egyenleglekérdező USSD kód, ahol lehet ilyet is nézni, de ez sem 100% hogy ott találni fogsz ilyet.

Érdemes az IT osztályt megkérdezni. Vagy használod rendesen a mobilnetet, és pár hét múlva kiderül mennyi az annyi.

szept. 13. 05:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm szépen!
szept. 13. 05:38
 5/8 lali51 ***** válasza:
Add hozzá a számot a Telekomos apphoz! Le lehet kérdezni.
szept. 13. 07:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sikerült, 8 GB netem van. Már csak meg kell találnom hogy mikor van fordulónapja a hónapban.
szept. 13. 08:12
 7/8 lali51 ***** válasza:
Ahol írja mennyi interneted van, az i betűre klikk.
szept. 13. 08:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ment a zöld pipa
szept. 13. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!