Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 0621 melyik város körzetszáma?

0621 melyik város körzetszáma?

Figyelt kérdés
szept. 12. 20:12
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
szept. 12. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Kereső a barátod.
szept. 12. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Sajónekeresd
szept. 12. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

A hírközlési hatóság hivatalos adatai szerint:

[link]

a 21-es körzetszám az úgynevezett nomadikus szolgáltatóknak ("nomadikus telefonszolgáltatás: olyan telefonszolgáltatás, amely a hívások kezdeményezése és fogadása céljából a nyilvános elektronikus hírközlő hálózatok tetszőleges, az alkalmazott technológiától független IP-alapú adatátvitelt biztosító előfizetői hozzáférési pontján elérhető, azáltal, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáférés nincs egy adott előfizetői hozzáférési ponthoz vagy eszközhöz rendelve;" [link] ) kiosztott telefonszám (vagyis VOIP-szolgáltató).

szept. 12. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

Kiegészítés a #4-es hozzászóláshoz: a 21-es körzet a 2000000 és 4000000 közötti hivószám-tartománya fel van osztva a szolgáltatók között:

[link]

szept. 12. 21:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Keresték Innen de nem vettem föl. Nem tudom ki lehet tetszik de nem is értem amit írtok...
szept. 12. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:

"Keresték Innen de nem vettem föl. Nem tudom ki lehet tetszik de nem is értem amit írtok..."

Azt jelenti, hogy mindegy ki hívott, ha nem vetted fel.

szept. 12. 23:25
 8/10 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Nem tudom ki lehet tetszik de nem is értem amit írtok..."

Nomád jelentése: vándor, kóbor. Általában hajléktalan, cigi- és gyufakéregető.

Nomadikus telefonszám: globálisan bárhová hordozható telefonszám (már ahol internet van). De nem kér tüzet, ha felveszed a hívását.

szept. 13. 10:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan felveheted a telefont, semmi bajod nem lesz tőle.

Legalábbis a tudomány mai állása szerint még nem sikerült összefüggést találni a titokzatos eltűnések vagy halálesetek és a telefoncsörgés között.

szept. 13. 12:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Nehéz ha nem vagyok ép ott...
szept. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!