0621 melyik város körzetszáma?
A hírközlési hatóság hivatalos adatai szerint:
a 21-es körzetszám az úgynevezett nomadikus szolgáltatóknak ("nomadikus telefonszolgáltatás: olyan telefonszolgáltatás, amely a hívások kezdeményezése és fogadása céljából a nyilvános elektronikus hírközlő hálózatok tetszőleges, az alkalmazott technológiától független IP-alapú adatátvitelt biztosító előfizetői hozzáférési pontján elérhető, azáltal, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáférés nincs egy adott előfizetői hozzáférési ponthoz vagy eszközhöz rendelve;" [link] ) kiosztott telefonszám (vagyis VOIP-szolgáltató).
Kiegészítés a #4-es hozzászóláshoz: a 21-es körzet a 2000000 és 4000000 közötti hivószám-tartománya fel van osztva a szolgáltatók között:
"Keresték Innen de nem vettem föl. Nem tudom ki lehet tetszik de nem is értem amit írtok..."
Azt jelenti, hogy mindegy ki hívott, ha nem vetted fel.
"Nem tudom ki lehet tetszik de nem is értem amit írtok..."
Nomád jelentése: vándor, kóbor. Általában hajléktalan, cigi- és gyufakéregető.
Nomadikus telefonszám: globálisan bárhová hordozható telefonszám (már ahol internet van). De nem kér tüzet, ha felveszed a hívását.
Nyugodtan felveheted a telefont, semmi bajod nem lesz tőle.
Legalábbis a tudomány mai állása szerint még nem sikerült összefüggést találni a titokzatos eltűnések vagy halálesetek és a telefoncsörgés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!