Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a RITKASÁG, vagy majd az...

Ez a RITKASÁG, vagy majd az új Iphone?

Figyelt kérdés
Te melyiket vennéd, ha telne rá? https://www.youtube.com/watch?v=ayN7yDQQcOE

szept. 11. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Telik rá de egyiket sem venném. Anno nagyon telefonőrült voltam képes voltam fél évente cserélni a készülékeket de semmi értelme a dolognak így van egy 4 éves készülékem ami teszi a dolgát. Amire kell arra elég, hogy most kagylótelefonom legyen, vagy egy újjabb tularazott iphonem semmi szükségem rá.
szept. 12. 00:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha az a kérdés hogy ez vagy a sima iphone, akkor ez. A Pro modell azért összességében egy jobb készülék és hát olcsóbb is. Bár az is biztos, hogy ez nincs mindenkinek. Én mondjuk nem használnám hanem eltenném hogy egyszer majd sokat érjen.
szept. 12. 00:44
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Egyiket sem venném, ezért is vettem egy Pixel 9 Prot
szept. 12. 02:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Mate XT-nek az eu-sított google-sített honor változatát, ha lesz.. na az már komoly hajtogatós teló!!
szept. 12. 07:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy tablet? IS!
szept. 12. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Mikor kattantok le erről az állandó, "új telefon kell" hisztiről?
szept. 12. 07:41
 7/7 anonim ***** válasza:
90%
Így generálsz magadnak kics nézettséget? :D
szept. 12. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!