Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendelt már valaki XRE.hu-ról?...

Rendelt már valaki XRE.hu-ról? Érdemes onnan telefont venni?

Figyelt kérdés

Telefon vásárlás előtt állnék de a telefonszolgáltatós dolgokat hanyagolnám. Körbejártam körbenéztem és mindegyiknél (annál is ahol előfizum van)

Egy átlagos 200.000 feletti telefont 40.000 forinttal többért tudnám megvenni mint az említett oldalon.

Tehát érdemes innen rendelni? Előre utalni???? Rendelt valaki innen már?

szept. 8. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szürkeimportos termékekről merült már fel kérdés, keress rá.

Nem törvényszerű, de akkor szokott gond lenni, ha garis probléma merül fel.

Mivel a belföldi hivatalos szerviz nem javítja, mert szürkeimportos, így a boltnak kell megoldani a gyártóval a kapcsolattartást, így minden csak a hozzáállásuktól függ.

Nyilván ebben az esetben is lehet hogy minden zökkenőmentes lesz, de voltak már rossz példák.

Olvass vásárlói értékeléseket róluk.

szept. 8. 16:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Először is köszi a választ.

Tehát ha jól értem akkor a szervizelést illetve a garanciát illetően akadnak gondok igaz?

szept. 8. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Akadhatnak ezekben az esetekben.

Nem mondom hogy az XRE is ilyen, mert nincs vele tapasztalatom.

Sokszor ezek kis 1 vagy párfős cégek, a külföldi kapcsolattartás alkatrészbeszerzés jelenthet problémát.

Ha a vásárlói elégedettség megfelelően magas, kimondott garis problámákkal kapcsolatosan is, akkor vehetsz tőlük.

szept. 8. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor Te szolgáltatónál vagy nagyáruházban vásárolsz, akkor a "biztonsságot" veszed meg azzal a plusz pénzel.

Ha baj van csak leadod a készüléket a vevőszolgálatnál és kicsierélve vagy javít visszakapod a jogszabályban meghatározott időn belül.

Nagyobb gyártóknál pedig sokszor még ennyit sem kell, mert viszik hozzák tőled a készüléket.

szept. 8. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Ezek a kis nevesincs, túlzóan olcsó telefont áruló cégek szinte mindig pár év után eltűnnek a süllyesztőben. Mivel az összes telefonuk szürkeimportos - ami egyébként nem törvénytelen - ezért nincs gyártói garancia, csak kereskedői. Márpedig ha a cég eltűnik a fenébe, akkor utána semmilyen garid nincs. Plusz ahogy már írták, ezek jellemzően 1-2 fős cégek, lehet hogy nem is rosszindulatból vagy csalásvágyból nem foglalkoznának a garanciális problémáddal, hanem mert nincs rá idejük/emberük.

Én azt mondom, hogy akkor érdemes ilyen helyekről venni bármit is, ha számodra kis értékű dologról beszélünk. Ha nagy értékű, akkor azért én nyugodtabb vagyok egy rendes garanciával...

szept. 9. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!