Használod a telefonodon a 120hz-et ha van vagy inkább az aksiidőre mész és 60hz-en vagy?
Figyelt kérdés
Kinek melyik jön be jobban?szept. 5. 20:50
1/8 anonim válasza:
Én használom mert így is jól bírja az akkumulátor. Ez a 120hz olyan hogy amíg nem próbáltad ki egyátalán nem hiányzik, de miután hozzászoktál nem lehetne visszamenni.
2/8 anonim válasza:
Az enyémen 60 és 90 van, most megnéztem és 90-re van állítva
3/8 anonim válasza:
Akksiidő előnyben, minden beállításában
4/8 anonim válasza:
Én nem látom a különbséget a kettő között, ahogy sokan mások sem a tapasztalataim szerint, így nem szoktam a nagyobbat használni
6/8 anonim válasza:
Használom. Nagyon jó élmény a tekerés vele, hogy annyira sima.
7/8 anonim válasza:
Csak 120. A 60 már szinte bántja a szemem, de már 2 éve, hogy telefonom 120, PC-n a monitorom pedig 165 Hz.
8/8 anonim válasza:
Minden telómonat 60 hz-en használom. Sokkal jobb így az üzemidő és amúgy sem látom a különbséget a kettő között. Kipróbáltam a 120 hz-et, de ugyanolyannak látom, mint a 60-at. Böngésztem, játszottam, olvastam pedig, de akkor sem látom másnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!