Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem látja az iphone az...

Miért nem látja az iphone az Icloud tartalmaimat?

Figyelt kérdés

Iphone 12 t frissítettem most és azóta nem jelenik meg semmi az icloud mappában amit a kamerával fényképezek filmezek . Csak a számítógépen férhetek hozzá az icloud meghajtómhoz. Mit kéne csinálni hogy a telefon icloud mappájában is látszódjanak a dolgok. Az a baj hogy így nem tudok a telefon saját iphone mappájába tartalmakat átmásolni mert egyben az a lehetőség is eltűnt hogy a kamerában a megosztás menüben elérjem a telefon fájlkezelő mappáját.

Csak egy hülye fájlkezelő appal keservesen több lépcsőn keresztül tudom így átkínlódni a telefonra a képeket de olyan sok lépésből áll hogy a végére nem is emlékszem hogy csináltam . És egyszerre többet nem is tudok.

Olyat se lehet csinálni hogy csinálok egy piszkozatot mintha el akarnám küldeni emailben saját magamnak a képet mert hiába ,a piszkozatot megnyitva szintén nem lehet kimásolni a képet úgy hogy utána a telefon mappájába be tudjam másolni.

szept. 5. 19:45
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
mert ifos...
szept. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!