Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mit szólnának...

Szerintetek mit szólnának hozzá a szüleim?

Figyelt kérdés

4 éves a mostani Huawei telefonom, és karácsonyra szeretnék egy újat.

A helyzet az, hogy egyszer betörtem a képernyőjét, mert nem voltam tájékozott és nem tudtam hogy kell rá üvegfólia. Ki lett cserélve a képernyő, történt ez 2 éve.

Azóta volt üvegfólia, ami pár helyen betört, de úgy, hogy csukható bőrtok volt rajta és nem tudom hogy történt. Nem ejtettem le, nem hordom zsebben soha, nem ültem rá.

2 év után leszedtem az üvegfóliát, és most láttam hogy be van alatta törve. Edzett üveg volt.

Nem szeretnék még egy cserét, akkor inkább vennék karácsonyra egy újat, saját pénzből akár, de még kell hozzá kicsit spórolnom.

Huawei y6s 2019 telefonom volt, és samsung galaxy z flip 4et szeretnék. Nem tudom hogy mit szólnának hozzá a szüleim, hogy ilyen drága telefont szeretnék és a régire sem tudtam vigyázni. És igazuk lenne, mert én is haragszom magamra, de nem tudom hogy történt.

Hogyan győzzem meg őket hogy tudok rá vigyázni?

16/l vagyok, kitűnő szín ötös tanuló és amúgy nagyon jó kapcsolatom van a szüleimmel.

szept. 4. 21:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Hogyan győzzem meg őket hogy tudok rá vigyázni?"

Ha magadat sem tudod, akkor őket hogy akarod?

"szín ötös tanuló és amúgy nagyon jó kapcsolatom van a szüleimmel."

Ez gondolom a család anyagi helyzetére nincs hatással. Mert akármilyen jó tanuló is legyél, meg a család szemefénye, ha hónap végén azon megy a matek, hogy mit ne vegyenek meg hogy legyen az asztalon kaja, meg a számlák legyenek befizetve, akkor nem feltétlenül arra fognak gondolni, hogy már ideje lenne hogy új mobilt kapj. Pláne most, hogy az iskolában beszedős hancúrt bevezették, nem a legjobb időzítés. De lehet, hogy karácsonyra kinyögik az iskolakezdés plusz terheit, és nem szűnik meg a munkahelye a szüleidnek, nem megy fel annyira mindennek az ára, hogy másodállást kelljen vállalniuk a megélhetésért, akár meg is enyhülhet a szívük. Pozitív hatása lehet, ha az önrészed megemlíted a sztoriban.

szept. 5. 13:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy kell új telefon, meg mai szemmel nézve azért az a Huawei már elég gyengus. Szóval érthető, DE miért esünk át végletekbe? A "semmitől" betört a Huawei telefonod kijelzője, ami valószínűleg sokkal strapabíróbb, mint a Samsung Z Flip telefoné. Miért kell egy ilyen drága telefon? Szerintem a mostani telefonodhoz képest egy 100-150 ezres telefon is érezhetően nagyon nagy különbséget és élményt nyújtana neked, szóval 16 évesen miért akarod az összes spórolt pénzedet egy ilyen telefonra költeni? Mi az ok, de tényleg? Miért pont azt a telefont nézted ki? Mert nem pl. az.. Iphone 15-öt? Vagy a Samsung Galaxy A55-öt? Miért pont a Z Flip 4-et? Őszintén érdekelne az indok, hogy miért pont azt szeretnéd?

Amúgy meg nyilván indokold meg, hogy neked miért kell az a telefon. Rendesen indokold meg, hogy miért kell neked pont az a drága telefon, és miért nem elég egy olyan, ami feleannyiba kerül. Meg említsd meg, hogy saját pénzből lenne.

szept. 5. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
19%
Megint leértékelnek...
szept. 5. 22:31
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező írj rám privátban, eltudom küldeni a linket ahol 200 ezer alatt beszerezheted
szept. 5. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Elég pofátlanság ilyen drága ajándékot kérni. Menj el dolgozni
szept. 6. 11:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100ezerárt olcsó
szept. 6. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!