Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Feltöltőkártya + mobilinternet...

Feltöltőkártya + mobilinternet + túlforgalmazási díj! Akkor hogy is van?

Figyelt kérdés

Ha feltöltőkártyás vagyok és szeretnék mobilinternetet, amit ha meghaladok túlforgalmazási díjat számláz akkor hogy fog ez működni?

1. Ha túllépem a csomagot akkor amíg van pénz a kártyámon addig megy a net, és a feltöltőkártyán lévő összegből vonja a túlforgalmazási díjat és amikor lemegy a pénz nem csatlakozik.

2. A kártyáról nem von pénzt hanem külön számlán kapom hónap végén.

Vagy ezt a mobilinternetet meg kell rendelni és minden hónapban fizetni? Vagy amikor feltöltöm a kártyám és szeretnék adott hónapra akkor beállítom?

Kösi a válaszokat előre is!

2010. nov. 2. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Melyikre gondolsz? Mobiltelefonos internetre vagy USB stickkel használható mobilinternetre? Az utóbbihoz eszköz kell, ez a STICK. Olyan, mint egy pentdrive, van rajta két szoftver, benne egy SIM kártya. Van mobilszáma, de csak SMS-re és netre használható, fel lehet tölteni, mint a kártyás mobiltelefont. Ha elfogy, nincs neted, bankautomatánál is feltölthető.
2010. nov. 2. 22:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Mobiltelefonra gondoltam.
2010. nov. 2. 23:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Tehát a mobilomon szeretnék netezni. :D
2010. nov. 2. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Be kell menni a szolgáltató valamelyik boltjába és ott megkötni a szerződést, de azt csak 18 éves felüli írhatja alá, ha fiatalabb vagy, akkor szülő, idősebb testvér stb. Egyáltalán alkalmas-e rá a mobilod? Megnézik és beállítják a 3G-t. (A normál mobiltelefonálás 2G-vel megy).
2010. nov. 3. 12:55
 5/6 A kérdező kommentje:
21 vagyok most fogok telefont venni és igen alkalmas lesz rá. Szóval akkor ha szerződést kötök akkor minden hónapban fizetni kell? Olyat nem lehet hogy csak akkor aktiválom amikor feltöltöm a kártyám stb.?
2010. nov. 3. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A boltban tudnak neked majd ajánlani lehetőségeket.Nekem olyan előfizetésem van, hogy az egész összeg lebeszélhető, van benne ingyen sms,net, mms bizonyos határig.
2010. nov. 6. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!