Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Play Áruházban hol látom ha...

Play Áruházban hol látom ha egy app fizetős?

Figyelt kérdés
Most pl. belefutottam egy olyanba, hogy csak letöltés és (ha jól emlékszem) regisztráció után derült ki hogy fizetős. És én ezt nem is értem, mert szerintem eddig ez nem így volt. Hiába nézem az app leírását sehol sem írják az árát. Szeretném a jövőben ezt elkerülni, hogy látszólag ingyenes appot töltök le amiért később fizetni kéne.

szept. 3. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
"Alkalmazáson belüli vásárlások" felül a neve alatt.
szept. 3. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Direkt azért nem magát az alkalmazás letöltését teszik fizetössé, hanem a fiók létrehozását, hogy megvezessék az embereket. Ha ilyet tapasztalsz azonnal töröld az alkalmazást, és opcionálisan írj róla egy 1 csillagos értékelést amiben leírod hogy egy átverés az egész.
szept. 3. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Alkalmazáson belül vásárolok a kép mellett, az ingyenes.

Ha árat látsz, fizetős.

Forintban.

szept. 3. 18:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja látom, "alkalmazáson belüli vásárlások" tehát ez azt jelenti, hogy letölteni ingyenes de rendesen használni már pénzbe kerül, ok. Amúgy én fizetnék szívesen de azt se látom előre mennyi, ez így elveszi a kedvem na mindegy
szept. 3. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Ingyen lesz,de lehet később fizetős rész, de attól értesíteni fog.

Pl játékhoz kiegészítők, vagy ingyenes program, pár hónap után fizetős.

De amíg nem adsz meg fizetési adatokat, nem von le, nem tud honnan.

szept. 3. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Változó, hogy mi kerül pénzbe, néha csak pár nélkülözhető funkció, de nem lehet kiszűrni azokat, amik fizetés nélkül szinte használhatatlanok, vagy csak a próbaidőszak ingyenes.
szept. 3. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi ez az app?
szept. 4. 02:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Mr. Kresz
szept. 5. 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:

"hogy csak letöltés és (ha jól emlékszem) regisztráció után derült ki hogy fizetős"

Egyrészt ott app neve alatt az in app purchase felirat. Az app leírásában valóban nincs pontos összeg, csak az előbbi szöveg.

Másrészt a weboldalon a gyík oldalon szerepel, mi az ingyenes tartalom. Ami van is, mert belekezdtem az előbb 2 téma kérdéseibe is.

Szóval nem érdemes erre rágörcsölni, mert semmi átverés nem történt.

Harmadrészt meg mi ez az állandó ingyenes app elvárás? Legyenek kérdések, vizsgafeladatok, videók, de aztán nehogy valaki pénzt kérjen a munkáért?

szept. 5. 16:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem az hogy átverés meg ingyenes legyen, csak miért nem lehet ezeket az összegeket előre tudni? Szívesem kifizetem, ha tudom. Csak jó lenne ha tudnám előre hogy mennyi és mire.
szept. 6. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!