Érdemes éjszakára blokkolni a hívásokat?
Nagy dilemmában vagyok, ugyanis nem szeretném hogy éjszaka/hétvégén keressenek engem munka ügyben, viszont a fontos hívásonat ugyanakkor szeretném tudni fogadni. Van egy kisebb vállalkozásom így viszonylag gyakran keresnek engem ügyfelek telefonon, gyakran olyan időben amikor egyáltalán nem szeretném. Nem szoktam éjszakára blokkolni a hívásonat, mert mindig arra gondolok hogy ha egy ismerősöm bajba kerülne, akkor azonnal fogadni szeretném a hívásukat. (Tudom hogy be lehet állítani hogy egyes számok tudjanak hívni, de én is hívtam már anyámat idegen számról mert lemerültem és kértem egy idegentől telefont egy hívásra). Viszont valamit szeretnék tenni mert nem élvezem amikor szombat kora reggel arra kelek hogy idegen számok hívogatnak munka ügyben.
Mit gondoltok a témáról, és mi a jó megoldás szerintetek?
Szerintem is jó megoldás lenne a 2 telefonszám.
De amúgy hányan járnak el olyanok éjszakánként az ismerőseid közül akik ha bajban lennének fejből a te telefonszámodat hívnák??
Ne zavarj üzemmód.
Automatikusan bekapcsol este, reggel pedig ki.
Csak a telefonkönyben kedvencként megjelölt emberek hívása és üzenete jön át rajta.
AZ én telefonomon be Van állitva hogy Este egy megadott idöpontba bekapcsoljon ne zavarjanak üzemmod és ilyenkor se Email se hivást nem fogad Meg sem mukkan reggelig egy megadott idöpontig .
Söt ha nem akkarom hogy zavarjanak hétvégén napközbe akkor képernyövel lefelé forditom telefonon és igy automatisch Minden hivás elutasitásra kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!