Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért NEM merül a telefonom?

Miért NEM merül a telefonom?

Figyelt kérdés

Aszem 2 napja volt hogy mikor fel raktam töltöre a telefonom töltöt majd meg szakadt ha meg mozdultam meg állt a töltés majd ma rájöttem arra hogy a zsínor a baj de 1 jobb zsínora rá raktam és 2 perc allat 53% on let utána 1 másodpercre megint rá raktam erre

Azt írta 1 perc a teljes fel töltés utána frísitetem a szoftvert majd 100% let de mielött meg nézztem mi lehet a töltés baja akkor rá raktam olyan 30-40 perce töltöre hát nem töltöt és 47% maradt de most vagy 30 perce nem merül le (örülök tudom használni meg nyílván rossz az aksi samsung galaxy A54) de valaki tudna segíteni nekem hogy merüljön újra índitotam ki kapcsoltam de semmi 100% azóta valaki segítsen plss

aug. 31. 19:59
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Hát ebből sokat nem érteni.. Az akkumulátor szar valószínűleg
aug. 31. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Na ez kemény! Na nem a problémád, hanem ez a kérdés.:D Miért olyan n3héz normálisan megfogalmazni egy kibebaszott kérdést? (Bocsánat, de ez nagyon felbasz.)
aug. 31. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Gusztustalan a helyesírásod. Gyerünk, gyalázd tovább az anyanyelved.

Az ilyenektől a magyar állampolgárságot is el kéne venni, mert annak is feltétele a magyar nyelv anyanyelvi szintű ismerete.

aug. 31. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Mit olvastam az elobb? 🥺😵‍💫
aug. 31. 20:56
 5/10 anonim válasza:
33%
Hát ebből nem sokat értettem. Egyébként én még örülnék is, ha többet nem merülne a telefonom. De gondolom az akkumulátor van valami.
aug. 31. 21:22
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
5 Attol meg lemerul, hogy nem mutatja a lemerulest...
aug. 31. 21:36
 7/10 anonim válasza:
46%
Na várj! Nem is tölt? Mert akkor az nem akkumulátor hiba a leírás alapján hanem csatlakozási hiba
aug. 31. 21:49
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert a de,lehet szoftveres az igen, aksi elv8leg ja, de azért próbáld meg talán, de nem biztos
aug. 31. 23:25
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Örülj neki, a többiek azért sopánkodnak, ha lemerül.
szept. 1. 00:25
 10/10 Rics37 ***** válasza:

Vidd be egy szervízbe...

Vagy az aksi adta meg magát vagy az ahhoz kötött elektronika.

szept. 11. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!