Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok bejelentkezni a...

Hogyan tudok bejelentkezni a Microsoft Authenticator alkalmazásba?

Figyelt kérdés
Az egyetemen használjuk a Teams-et, eddig működött is, viszont most csak az Authenticatorral lehetne használni. Viszont amikor az Authenticator alkalmazásba beírom az iskolai emailt és jelszót, utána az az üzenet jön, hogy "Adja meg a mobileszközén futó Microsoft Authenticator alkalmazásban megjelenő kódot.​" De mivel ez az Authenticator alkalmazáson belül jelenik meg ez az üzenet, ezért nem kapok semmilyen kódot. Meg eleve amíg be sem jelentkeztem addig nyilván nem is kaphatok kódot. És az a baj, hogy amíg ebbe a sz*r alkalmazásba nem tudok belépni, addig a Teams-et sem tudom használni. Lehet esetleg más authenticatort is használni, ami működik is?

aug. 29. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
aug. 29. 15:02
 2/4 anonim ***** válasza:
aug. 29. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezeket már mind végignéztem. Az a baj, hogy az authenticatorba nem tudok bejelentkezni, mert ahhoz is kér kódot az email és jelszó után. Tehát az authenticator alkalmazás kéri a bejelentkezéshez, hogy nyissam meg az authenticatort és nézzem meg a kódot. De mivel eleve ebben az alkalmazásban vagyok ez nyilván nem lehetséges.
aug. 29. 23:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Arra a készülékre menne a kód, ami be lett regisztrálva. A rendszergazdánál érdeklődj.
aug. 31. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!