Hogyan tudok bejelentkezni a Microsoft Authenticator alkalmazásba?
Figyelt kérdés
Az egyetemen használjuk a Teams-et, eddig működött is, viszont most csak az Authenticatorral lehetne használni. Viszont amikor az Authenticator alkalmazásba beírom az iskolai emailt és jelszót, utána az az üzenet jön, hogy "Adja meg a mobileszközén futó Microsoft Authenticator alkalmazásban megjelenő kódot." De mivel ez az Authenticator alkalmazáson belül jelenik meg ez az üzenet, ezért nem kapok semmilyen kódot. Meg eleve amíg be sem jelentkeztem addig nyilván nem is kaphatok kódot. És az a baj, hogy amíg ebbe a sz*r alkalmazásba nem tudok belépni, addig a Teams-et sem tudom használni. Lehet esetleg más authenticatort is használni, ami működik is?aug. 29. 12:21
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezeket már mind végignéztem. Az a baj, hogy az authenticatorba nem tudok bejelentkezni, mert ahhoz is kér kódot az email és jelszó után. Tehát az authenticator alkalmazás kéri a bejelentkezéshez, hogy nyissam meg az authenticatort és nézzem meg a kódot. De mivel eleve ebben az alkalmazásban vagyok ez nyilván nem lehetséges.
aug. 29. 23:48
4/4 anonim válasza:
Arra a készülékre menne a kód, ami be lett regisztrálva. A rendszergazdánál érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!