Mennyire kell tartani az AI-tól?
Figyelt kérdés
Mennyire tud belemászni az ember életébe a mesterséges intelligencia? Mi hátrány lehet belőle?aug. 28. 17:05
1/5 anonim válasza:
Nem az AI-tól kell tartani, hanem azoktól az emberektől, akik jobban használják, mint te.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké értem, hogy azoktól kell tartani akik jobban használják mint én. De ez hogy vonatkozhat rám? Meghekkelik a telefonomat?
aug. 28. 17:24
4/5 anonim válasza:
Az átveréstől a sima munka elvételééig bárhol vonatkozhat rád.
Az emberre jellemző, hogy amit lát, azt nemigazán kérdőjelezi meg. Oké, sokszor szarul rajzol mondjuk kezet az AI, de az ilyen hibákat ki lehet javítani.
A másik meg tipikusan az a példa, hogy nem az AI fogja elvenni az emberek munkáját (mint ahogy a traktorok sem vették el a földművesekét), hanem az olyan emberek, akik jól használják.
De mesterséges intelligenciával pl lehet olyat is csinálni, hogy egy online videójátékben olyan emberekkel dobjon egy meccsbe, ahol tutira elveszted/megnyered a mérkőzést. Ha meg ki van számolva, hogy milyen nyerés/vesztés mintázatokkal maradnak többet a játékban, vagy költenek pénzt mikrotranzakciókra, még értelme is van ennek.
5/5 anonim válasza:
Én félek azoktól. Azért szoktam megköszönni mindig, hogy válaszolt a kérdéseimre, nehogy célpont legyek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!