Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » MMS-nél a kézbesítési jelentés...

MMS-nél a kézbesítési jelentéshez meg az olvasási jelentéshez miért írja ez?

Figyelt kérdés
Írtam egy ismerősömnek akivel kicsit összevesztünk, mivel hosszabb üzenet lett, így a telefon átalakította automatikusan MMS-é. Annál be van állítva nekem a kézbesítési jelentés, meg az is, hogy kiírja ha elolvassa. Viszont nála csak azt látom mindkettőnél hogy igényelve. Valakinél azt írja, hogy fogadva, és kiírja a pontos időpontot is, de nála nem. Nem hiszem hogy tiltott volna, mert mikor megcsörgettem a hívás az működik. Mitől lehet ez?
aug. 28. 08:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
MMS fogadásához be kell kapcsolni a mobilinternetet. Lehet, hogy nála ez nincs bekapcsolva és csak wifit használ.
aug. 28. 09:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez 100% hogy így van? Mert azt tudom hogy wifit használ, ezt a SIM kártyát én adtam neki és lefogyott róla már minden.
aug. 28. 09:07
 3/12 A kérdező kommentje:
Elküldtem saját magamnak, úgy, hogy csak WIFIn voltam, ígyis kézbesítettnek írja, az övénél pedig csak az van hogy igényelve.
aug. 28. 09:09
 4/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán kapok MMS-t (valami képet), de akkor így volt. Otthon én csak wifit használok és akkor nem jön meg. Be kell kapcsolni az adatforgalmat. De egyébként ilyenkor is jelzi, hogy jött valami, csak nem tudod megnézi.

De lehet, hogy ez csak a képekre vonatkozik. Viszont olyat még nem láttam, hogy átalakította volna az üzenetet MMS-sé.

aug. 28. 09:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez automatikus, ha hosszabb az üzenet, mint 3 SMS, akkor átalakítja. Nem tudom akkor mi lehet, azt mondta elromlott a telefonja még legutóbb, de valamit meg használ, mert a hívás átmegy, amúgy ha még a régi van, akkor egy S10es telefonról van szó, úgyhogy azon működnie kéne, nem tudom a tiltás esetén mi lenne, de ha tiltás lenne, a hívás se menne át.
aug. 28. 09:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért nem küldöd el máshogy? Messenger, Viber, vagy amit használtok.
aug. 28. 09:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Mert azokon tiltva vagyok :) hívni meg nem akarom, bár arra reagált amikor megcsörgettem, csak nem akartam hogy kapjam az ívet telefonban, ezért megírtam neki üzenetben.
aug. 28. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
7: jaaaa. Akkor lehet, hogy üzenetet sem tudsz küldeni, azt is tiltotta.
aug. 28. 12:57
 9/12 A kérdező kommentje:
De a hívás meg nincs tiltva, üzenetet lehet külön tiltani?
aug. 28. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
9: Nem tudom. Ezek szerint igen.
aug. 28. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!