Mindegy mivel töltöm a kütyüket?
Figyelt kérdés
Usb-s fülhallgató több tipusu telefon, tablet meg miegymás, kötelező a gyári usb kábeljával az adott eszközt tölteni vagy összekeverhetem? Van samsung es xiaomi telefonom is, nem baj hogy mindkettőt ugyanazzal a kábellal töltöm?aug. 26. 19:47
1/5 A kérdező kommentje:
Tehat ami usb vel tölthető, mindegy melyiknek a kábeljával töltöm?
aug. 26. 19:48
3/5 Közveszélyes Kontár válasza:
attol fugg milyen kabelre vagy csatijara rairjak maxokat
feszultseg es aramerosseg
feltetelezhetoen Type c rol van szo az a modern szabvany
altalaban a 20W alap ez 5V n (regi usb szabvany) 4A jelent, amit legtobb hagyomanyos kabel nem birna mivel 1A hez voltak tervezve persze ez a microUSB korszak az elozo (USB2)
viszont van telo es adapter ami gyorstoltesre is kepes 65W vagy megmagasabbra meg magasabb feszultsegre is 9/12 ... (vagy meg magasabbak)
ha kabel mondjuk 10/15W (2/3A) hez jo es te 25W (5A) hoz hasznalod az nem biztos hogy jo
magasabb W hoz mar feszultseg is magasabb
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Ha tölti vele, akkor mindegy, de nem minden kábel tölt mindent.
5/5 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit mivel töltesz, ha minőségi kábelt és tápot használsz. Én töltöttem telefont már laptoptöltővel, laptopot pedig telefontöltővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!