Mi lehet az instagramommal? Többi lent
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy egy ideje jönnek az értesítések, hogy "xy elfogadta a követési kérdésedet", holott én nem emlékszem, hogy bekövettem volna azt a személyt. Kicsit ijesztő, mert már volt feltörve régebb a fiókom, nagyon remélem itt nem ez a baj megint. De akkor mi lehet az oka ennek?aug. 26. 11:37
1/7 A kérdező kommentje:
Jaj, és az lemaradt, hogy megpróbáltam megváltoztatni a kódot, de a jelenlegit elfelejtettem, és az emailt sem használom már.:(
aug. 26. 11:45
2/7 anonim válasza:
Hát akkor itt az ideje új instagrammot csinálni... No meg szépen használni egy jelszómanagert.
3/7 A kérdező kommentje:
Nincs semmi más mód arra hogy megváltoztassam a jelszót? Azt se tudom, mi az a jelszómanager. Ez biztos azt jelenti, hogy feltörtek? 100%?🥹
aug. 26. 12:43
4/7 anonim válasza:
Nem 100%, de mégis mennyire gondolod normálisnak, hogy olyan fiókot használsz, aminek nem tudod a jelszavát? Ha a jövőben új telefont veszel, akkor ott hogy fogod használni?
"Nincs semmi más mód arra hogy megváltoztassam a jelszót?"
Az a mód van, amit az alkalmazás felkínál.
5/7 anonim válasza:
Időnként meghülyül az insta...nekem heteken keresztül dobálta fel hogy automatikus viselkedést észleltek,én meg írtam nekik hogy nem érzem magam robotnak...
7/7 A kérdező kommentje:
Szerencsére megoldottam, meg tudtam változtatni a jelszót. Igen, ezt én is sokszor tapasztalom, hogy hülyeségeket csinál az insta, nekem sokszor van, hogy nem engedi kirakni a sztorikat.
aug. 27. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!