Valaki belépett a facbookomba?
Figyelt kérdés
A beállításoknál ha beírom a keresőbe, hogy bejelentkezések, van egy olyan pont, ahol meg tudom nézni dátumokkal a helyet. És ebben az évben még év elején 3 települést mutat ahol egészen biztos, hogy nem jártam.
De, a belépéseknél az értesítőemail be van állítva, de nem küldték aznapokra. (Nem mindennap lépek be)
Lehetséges, hogy beléptek vagy ez egy hiba?
És mit tudok tenni? Már jelszót változtattam.
aug. 24. 10:01
1/4 anonim válasza:
Honnan a tökből tudná a facebook, hogy hol vagy? Az internet szolgáltatód IP címét ismeri. A szolgáltatók általában egy bizonyos IP tartományból adnak címet az adott szolgáltatási területre, de ha az oda kiadható cím kevés, akkor a másik területhez tartozó szabad címet adja. Nekem otthonra egyszer Salgótarjánt ír, másszor Dunaújvárost, néha Tatabányát. Sőt, ha Münchenben mobilnetezek, akkor Budapestet ír. És egyik sem igaz.
2/4 anonim válasza:
Mindig legyél belépve, erős jelszavad legyen, és 2 faktoros hitelesítés, hitelesítő app-ott használj,Duo mobile-t
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
aug. 27. 14:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!