Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230-ra lehet...

A samsung s5230-ra lehet rakni témákat?

Figyelt kérdés
szerintetek jó ez a telefon?
2010. nov. 2. 16:00
 1/4 anonim válasza:
Jó telefon, nekem is olyanom van, és állítólag lehet rá témát rakni, bár én még egy oldalt sem találtam ahonnan erre a telefonra való témák lennének..
2010. nov. 2. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg jó kis telefon, kivéve feketében és én sem találtam még rá témát, de minek ha tudsz betenni saját háttérképet, főmenü hátteret és tudsz saját betűtípust is alkalmazni, akkor már olyan mintha egy más témád lenne. de csak szerintem
2010. nov. 2. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:

témát nem lehet rátenni mint a se-ra

de egy kis tüközéssel, fw modosításokkal lehet fekete témád,de ehhez okoskodni kell..

itt több mindent olvashatsz:

[link]

2010. nov. 2. 16:40
 4/4 bp1985 ***** válasza:
0%
Jó fos telefon. Keress vissza, 5 millió helyen le van írva, hogy mi a baja a nagyobb résznek. Akinek van esze, már eladta, vagy elcserélte.
2010. nov. 2. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!