Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi van ha ezt nem fizetem ki?

Mi van ha ezt nem fizetem ki?

Figyelt kérdés
a dolog úgy kezdődött h ellopták a telefonom, letiltattam a simkártyát, eddig semmi nincs..., na de minap fellépek t-mobile számláimhoz, nézem 15700+ ft számla októberre, jelenlegi 11742 pedig csak nov 2.a van. Most akkor mit tehetek?. felhívtam őket, aztmondják letiltották a sim kártyát már akkor. igényeltem másikat ua számmal, de nem használtam ebben a hónapban a telóm, semmire, csak porfogónak. akkor most ( kérdőjel )
2010. nov. 2. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Én komolyan nem értem...

Olyan baromi nehéz felhívni az ügyfélszolgálatot és tőlük megkérdezni? Komolyan azt hiszed, hogy itt bárki jobban fogja tudni a választ mint ők? Vagy benned fel se merül, hogy őket kérdezd?

Eléggé elkeserítő, ha bármelyik kérdésemre "igen" a válaszod....

legyünk már egy kicsit talpraesettebbek!

2010. nov. 2. 15:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Első válaszolónak teljesen igaza van. Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot vagy menj be egy ügyfélszolgálatra, és kérdezd meg.Sokkal,de sokkal többet tudnak segíteni ha látják, hogy mi is történt, mint mi itt látatlanban.

Ha meg nem szólsz egy szót se csak nem fizetsz,akkor meg jöhet akár ide az újabb kérdés, hogy mit képel magáról a cég, hogy letiltotta számlatartozás miatt a telefonálást?! Pedig nem ez a megoldás!Hidd el jobb cselekedni, mert ha csak homokba dugod a fejed,akkor csak nagyobb baj lesz. Hívd fel őket kérdezd meg, hogy miért látod ezt vagy azt a neten.Segítőkész emberek, és mint mondtam többet tudnak mondani ŐK, mint MI itt látatlanul...!

2010. nov. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!