Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Táblagép tok elszíneződés?

Táblagép tok elszíneződés?

Figyelt kérdés

Egy Samsung galaxy tab s6 lite készülékem van, kicsit több mint másfél éves. A tegnap este folyamán tűnt fel nekem hogy minthogyha ilyen furcsa égett jellegű szagot véltem volna érezni, meg is ijedtem hogy esetleg az eszközzel lehet valami probléma.

Most megnéztem, kivettem a tabletet a tokból és azon semmit nem érzek illetve látok ami arra utalhatna hogy probléma van. Illetve működés közben sem tapasztaltam semmi kirívót.

A tok maga lett ilyen furcsa szagú amellett hog elszíneződött ami nyilván lehet a portól, használat közben rákerülő kosztól. A szagot nem értem csak egyedül. Olyan tokról van szó aminek van egy hajtogatható része, rá lehet hajtani a kijelzőre illetve a hátlapra is használat közben ha úgy kényelmes.

Nem tudom, én mióta megvan ez az eszköz sosem hajtottam rá azt a szárnyat a kijelzőre. Számomra nem volt olyan fontos hogy mindig feltétlenül védve legyen a kijelző a portól. Lehet nincs ennek semmi jelentősége de nem vagyok témabeli, nem igazán értek hozzá. Létrejöhet ez a jelenség akkor ha tölteni is mindig úgy töltöttem az eszközt hogy az a szárny teljesen alá volt hajtva? Lehet ez káros esetleg az eszközre nézve? Mert most azért elbizonytalanodtam.

aug. 21. 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!