Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri egy Galaxy A32 5G...

Megéri egy Galaxy A32 5G megvásárolni?

Figyelt kérdés
aug. 19. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég régi modell, inkább egy A34 vagy hasonló.
aug. 19. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút nem, 2 és fél éves típus, és kategóriájában sem valami jó: 4 GB ram ma már legfeljebb csak alapfelhasználásra elég, 720p TFT-kijelző is nagyon elavult, és a töltőteljesítménye is csak 15 watt, gyorsnak nem igazán nevezhető! De amúgy tudtommal már nem is kapható újonann, legalábbis most nincs piacon, és koránál fogva szerintem már nem is lesz.
aug. 19. 23:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól függ mire és mennyiért. Nagymamának napi 10 perc használatra 10 ezer forintért megérheti. Normális használatra, több tízezerért nem. Már elég régi telefon, az A34-től kezdve a Samsung 3-mas szériája már egész jó lett, de a 32-es még nem volt az, elég alsó polcos készülék.
aug. 20. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem még az van és igaz hogy lassuskodik de alapvetően még elég stabil az android 13-al. Telefonálni. Netezni és néhány appot megnyitni nekem még jó. De már nem kap android frissítéseket. Nekem azért jó még mert bírja a szemem a kijelzőjét viszont az új telefonok kijelzőjétől már szinte kifolyik a szemem...
aug. 21. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!