Megéri egy Galaxy A32 5G megvásárolni?
Figyelt kérdés
aug. 19. 18:06
1/4 anonim válasza:
Elég régi modell, inkább egy A34 vagy hasonló.
2/4 anonim válasza:
Abszolút nem, 2 és fél éves típus, és kategóriájában sem valami jó: 4 GB ram ma már legfeljebb csak alapfelhasználásra elég, 720p TFT-kijelző is nagyon elavult, és a töltőteljesítménye is csak 15 watt, gyorsnak nem igazán nevezhető! De amúgy tudtommal már nem is kapható újonann, legalábbis most nincs piacon, és koránál fogva szerintem már nem is lesz.
3/4 anonim válasza:
Attól függ mire és mennyiért. Nagymamának napi 10 perc használatra 10 ezer forintért megérheti. Normális használatra, több tízezerért nem. Már elég régi telefon, az A34-től kezdve a Samsung 3-mas szériája már egész jó lett, de a 32-es még nem volt az, elég alsó polcos készülék.
4/4 anonim válasza:
Nekem még az van és igaz hogy lassuskodik de alapvetően még elég stabil az android 13-al. Telefonálni. Netezni és néhány appot megnyitni nekem még jó. De már nem kap android frissítéseket. Nekem azért jó még mert bírja a szemem a kijelzőjét viszont az új telefonok kijelzőjétől már szinte kifolyik a szemem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!