Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone vélemények?

Vodafone vélemények?

Figyelt kérdés

2024. aug. 18. 20:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Változó erősségű térerő, de azért a legtöbb helyen jó, árban talán a legolcsóbb.

A legkevesebb 5G lefedettség, de elég erős a 4G is.

Én ajánlom, de mindenképp a korlátlan csomagokat, az éri meg.

2024. aug. 18. 21:20
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekünk volt, visszamondtuk 🤮
2024. aug. 18. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

Egyedül az applikációval van bajom. Csekket nem kapok, online fizetek, de az appon keresztül volt, hogy hónapokig nem veszi az adást, hogy fizettem.

Egyszer Ki is kapcsolták emiatt a kimenőt, nekem kellett bizonyítanom bank számla kivonattal, hogy fizettem (fél éves elmaradást mutatott)

Kártérítést kaptam érte.

2024. aug. 18. 22:11
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Én mostanában tervezek Telekomra váltani
2024. aug. 18. 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
"Olcsó húsnak híg a leve"
2024. aug. 18. 22:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Én azért hagytam ott őket, mert nem jött számla három hónapig, felvilágosítottak, hogy majd egyben kapom meg, és valóban, egyszerre jött meg három havi számla, két napos határidővel... Kifizettem. Majd következő hónapban megint három számla jött, három hónapról (amiket már befizettem, plusz az ahavi), megint két napos határidővel. Bementem, azt mondták, nem tudnak mit csinálni, nem látják a befizetést (a csekkvéggel mentem, tudtam igazolni), fizessem be újra, majd jóvá írják. Nem fizettem be, csak az ahavit, majd jöttek a felszólítások. Legalább egy év volt, mire elismerték, hogy nem tartozom nekik!
2024. aug. 18. 22:31
 7/16 anonim válasza:
82%

10 év után, mielőtt emelte volna az előfizetésem, Telecomra váltottam. Ennyi év hűség után soha semmilyen kedvezményt nem kaptam.

Volt, hogy az én címemre egy ismeretlen fickó nevére jött számla. Telefonáltam ügyfélszolgálatra, azt mondták ne foglalkozzak vele. Bementem az üzletbe is, hátha ott jobban érdekli őket a dolog. Azt mondták dobjam ki, el se vették. Otthon kibontottam, láss csodát, az én számlám volt, persze lejárt fizetési határidővel addigra. Így fizethettem a késedelmi pótlékot is legközelebb. Lesz*rják az ügyfelet.

2024. aug. 18. 22:45
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem alapjáraton véve nincs akkora baj velük, de a semmi közepén azért a térerő gyengélkedik. Amúgy igen, az applikációjuk vacak, meg ha pl. feltöltőkártyás vagy, akkor az adategyeztetés is egy kész vicc az oldalukon. Szóval ilyen technikai szempontból elég vacak az egész rendszer.
2024. aug. 18. 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:
85%
1000 megás netet fizetünk. Egy hete inkább mobilról osztom a wifit, hogy meg is tudjak nyitni valamit. Szerinted?
2024. aug. 18. 23:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Sok évvel ezelőtt otthagytam őket, miután évekig hűséges voltam. Annó feltöltőkártyát vettem, mégis feketelistára tettek, nem tudtam miattuk flotta szerződést kötni (velük), pedig kellett volna a munkámhoz. Semmi magyarázat, azt mondták nem kell megindokolniuk.
2024. aug. 18. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!