Lehet olyat csinalni hogy berakom egy adott ember hangjat es a telefon beszkenneli es ha beszelek akkor olyan hangom legyen mint neki?ez azert kell mert szeretnék animálni és bele kéne Tony Soprano magyar hangja is(Kőszegi Ákos).
Figyelt kérdés
aug. 15. 16:15
2/18 anonim válasza:
Telefonhíváson keresztül hogyan akarsz animálni?
3/18 A kérdező kommentje:
Milyen telefonhívás?
aug. 15. 16:51
4/18 A kérdező kommentje:
Ma 16:21 igen azt keresem csak nemtudom még hogy melyiket tudom használni mert van egy csomó
aug. 15. 16:52
5/18 anonim válasza:
"es a telefon beszkenneli"
Vagy akkor milyen telefonról van szó?
6/18 anonim válasza:
Szerintem amit tekeresel, és amit meg akarsz valósítani az büncselekmény.
Benne van a Ghost/Phantomban, Healer-ben is, egy több mint 10 éves koreai sorozat, aminek a technikája, IT-s már régóta itthon is van. De büncselekmény.Nem csak filmben létezik, hanem valóságban is.
7/18 anonim válasza:
8/18 A kérdező kommentje:
Ma 16:56 ugy ertem hogy berakok egy hangot es akkor ha berakom az enyemet akkor ugy fog hangzani mintha az adott ember mondta volna akinek a hangjat beraktam
aug. 15. 17:58
10/18 A kérdező kommentje:
Masok is csinaljak oket miert nem tiltjak le?
aug. 15. 18:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!